FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.07.17, 16:41

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle *UUSI KYSYMYS*
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle *UUSI KYSYMYS*  (Read 1000 times)
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle *UUSI KYSYMYS*
« on: 09.02.16, 21:43 »

Tervehdys!

Ostin tuon Aerosoftin Airbus bundlen ja pikkuhiljaa alan jokseenkin oppia tätä laitosta (PMDG 737:n jälkeen).
Yhden ongelman huomasin, auto-throttele ei pysy "kurissa". Vaikka säädän nopeuden manuaalisesti todella alas.
Kone puskee nopeuden tuonne johonkin 0.8 machiin vaikka olen säätänyt manuaalisesti nopeuden pysyväksi esim 0.69 machiin.

Osaako joku jelppailla mistä johtuisi, että kone nostaa nopeuttaan kokoajan. Ja ihan cruising modella ollaan, ei laskuvaiheessa.

edit: Ainoa tapa miten saan nopeuden taas hetkellisesti normaaliksi, on että laittaa moottorit idlelle hetkeksi kunnes nopeus laskee.
« Last Edit: 11.02.16, 06:35 by Teo Karvonen »
Santeri Saikkonen
Offline Offline

Posts: 2137
Date Registered: 08.02.10

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle
« Reply #1 on: 09.02.16, 22:35 »

Pitkästä aikaa viestiä tälle foorumille.

Kai sulla on autothrottlea käyttäessä tehoasetus ''CL'' moodissa?

Nähty: POR HEL DXB MIA JFK FRA LHR CDG HRG ORD OUL ARN RIX TMP CPH PBI AMS GDN DFW KEV NRT BUD MXP FCO TXL MUC RVN PVG TLV AYT GOT KUO BKK KIX BRU AGP
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle
« Reply #2 on: 09.02.16, 23:58 »

Alla linkki kuvaan siitä, missä paikassa tehoasetus pitää olla koko lennon ajan (paitsi lentoonlähtö). Jos tehoasetus on yhtään edempänä, niin Aerosoftin Airbussi pitää tehot maksimissa.

http://2.bp.blogspot.com/-x0G4UGBOqdU/TZ0waSQa8uI/AAAAAAAACIg/Yxv6vzx1C24/s1600/SAM_4093.JPG


FSLabs Support Team
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle
« Reply #3 on: 10.02.16, 05:47 »

Pitkästä aikaa viestiä tälle foorumille.

Kai sulla on autothrottlea käyttäessä tehoasetus ''CL'' moodissa?

Kyllä ja katsoin yhden full flight tutoriaalin, että pääsisin hommaan mukaan. Tehoasetus on heti nousun jälkeen oikean korkeuden jälkeen asetettu kohtaan "CL".
Mikko Westerlund
Offline Offline

Posts: 904
Date Registered: 18.09.01

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle
« Reply #4 on: 10.02.16, 08:45 »

Autopilotin asetusten aktivoinnissa pitää muistaa myös vetää säätimestä pilotin asetukselle tai painaa säädintä automatiikan asetukselle.

Asus P8Z68 Deluxe, Intel i7 2600K 3,4Ghz, 16Gb 1600MHz, Asus ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5, 21" BenQ, Win7@SSD, FSX, P3DV2, P3DV3
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle
« Reply #5 on: 10.02.16, 10:13 »

Muistitko vetää (oikea hiiren painike) sitä nopeudensäätönuppia?


FSLabs Support Team
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle
« Reply #6 on: 11.02.16, 06:34 »

Morjes,

Kyseessä varmaan ollut jonkinsortin "bugi." Eilen tapahtui kerran, ja laitoin auto-throttlen pois päältä ja takais CL asentoon niin alkoi toimimaan..
Olenko ymmärtänyt myös oikein, että nämä Aerosoftin bussit ovat hiukan bugisia vähän väliä.

PS. Toinen ongelma jonka huomasin joka ehkä rassaa enemmän kuin tehobugi.

Kone ei nappaa Glideslopeen. Taajuudet on laitettu (tai Bussi on laittanut ne itse) ym ym. Ja kone menee ihan linjaan kiitoradan kanssa, mutta primary displayhyn tulee viel "ALT G/S"



En viitsi uutta topikkia tehdä, vaan kysyn tässä samassa.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3234
Date Registered: 06.12.10

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle *UUSI KYSYMYS*
« Reply #7 on: 11.02.16, 07:41 »

ILS:n GS pitäisi ottaa kiinni sen alapuolelta. Olet painanut APPR-nappia lian kirkealta/liian myöhään ja näin kone ei ehtinyt ottaa liukupolkua kiinni. Kannattaa painaa sitä APPR-nappia heti kun käännyt kiitotien suuntaan Smiley.

Aerosoftin Airbussissa on läjä pieniä bugeja, mutta peruskäyttäjältä ne menee helposti ohi (perustoiminnot toimivat jokseenkin tyydyttävästi).

Ps. Jos teksti lukee keinohorisontin yläreunassa (=nimeltään FMA) sinisellä, niin kyseinen toiminto autopilotista on armattu. Vain vihreällä olevat toiminnot ovat aktiivisia.


FSLabs Support Team
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle *UUSI KYSYMYS*
« Reply #8 on: 11.02.16, 10:11 »

ILS:n GS pitäisi ottaa kiinni sen alapuolelta. Olet painanut APPR-nappia lian kirkealta/liian myöhään ja näin kone ei ehtinyt ottaa liukupolkua kiinni. Kannattaa painaa sitä APPR-nappia heti kun käännyt kiitotien suuntaan Smiley.

Aerosoftin Airbussissa on läjä pieniä bugeja, mutta peruskäyttäjältä ne menee helposti ohi (perustoiminnot toimivat jokseenkin tyydyttävästi).

Ps. Jos teksti lukee keinohorisontin yläreunassa (=nimeltään FMA) sinisellä, niin kyseinen toiminto autopilotista on armattu. Vain vihreällä olevat toiminnot ovat aktiivisia.

Okei! Kiitos. Smiley Täytyy kokeilla heti kun pääsee kotio. Eli siis kokeilen armata "APP" - Napin aikaisemmin jolloin nappaisi todennäköisemmin kiinni.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3315
Date Registered: 18.12.01

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle *UUSI KYSYMYS*
« Reply #9 on: 14.02.16, 08:52 »

1. Kun ei käytä kaupallista lisäosaa, niin onko jokin mahdollisuus säätää VC:n zoomia siten että se olisi aina sama kun lennon aloittaa?
2. mielestäni asennuksen jälkeen oli defaulttina virtual cocpit? Kun sitten selailin ohjekirjaa, niin siellä kerrottiin "muista" näkymistä, joita sitten kokeilin Embarrassed Nyt kun haluaisi aloittaa lennon VC-näkymästä, niin kuva on aina se "leveämpi" ohjaamonäkymä ja aina se sama Undecided  kun painaa F9, niin se "leveämpi" näkymä tulee aina näkyviin  erittäin ärsyttävää kun joutuu joka kerta painamaan SHIFT + A jotta pääsisi "normaali näkymään"? Onko jotain keinoa saada defaultti VC näkymään aina?

Edit: vaikeasti selitetty, toivottavasti joku tajuaa?
« Last Edit: 14.02.16, 08:57 by Mika Virolainen »

Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Aerosoft Airbus A319 Auto-Throttle *UUSI KYSYMYS*
« Reply #10 on: 14.02.16, 09:04 »

1. Kun ei käytä kaupallista lisäosaa, niin onko jokin mahdollisuus säätää VC:n zoomia siten että se olisi aina sama kun lennon aloittaa?
2. mielestäni asennuksen jälkeen oli defaulttina virtual cocpit? Kun sitten selailin ohjekirjaa, niin siellä kerrottiin "muista" näkymistä, joita sitten kokeilin Embarrassed Nyt kun haluaisi aloittaa lennon VC-näkymästä, niin kuva on aina se "leveämpi" ohjaamonäkymä ja aina se sama Undecided  kun painaa F9, niin se "leveämpi" näkymä tulee aina näkyviin  erittäin ärsyttävää kun joutuu joka kerta painamaan SHIFT + A jotta pääsisi "normaali näkymään"? Onko jotain keinoa saada defaultti VC näkymään aina?

Edit: vaikeasti selitetty, toivottavasti joku tajuaa?

Itse en käytä muita näkymiä ollenkaan. Ja jos käytän niin  Rightclick, cockpit,virtual cockpit eli en käytä F9:ää näkymän vaihdossa.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1