Ohjaamokuvia

(1/4) > >>

Wanhis:


Uutta kuvaketjua pukkaa . . .

Lentokoneen ohjaamo, tuo lentolaitteen mielenkiintoisin paikka. Siinäpä sitä aihetta kerrakseen käydä napsimaan näyttäviä kuvia. Mieltymyksiä on tietty monenlaisia ja niin on sitten niitä kuviakin. Joku harrastaa ja käyttää kymmeniä, jopa satoja erilaisia koneita simussaan. Toinen taasen vain yhtä tai kahta konemallia mutta eipä siinä mitään, hienoja kuvia saa silti aikaiseksi.
Yhden konemallin käyttäjät voivat aina tarvittaessa terästää kuviaan ohjaamon ikkunoista aukeavilla mielenkiintoisilla ulkonäkymillä tai merkittävällä tunnelmalla joilla kuviin saadaan vaihtelua.

Rahalla saa näyttävyyttä mutta lisäpointtina ja vaihtelun vuoksi tähän kuva-ketjuun voisi vielä ottaa mukaan niitä toisenkin ääripään kuvia, elikkä ohjaamoja sieltä vaatimattomimmasta päästä, mielenkiintoisia nekin tavallaan . . . ainakin minun mielestäni.
Ehkäpä keksit edellämainittujen alkuvinkkien lisäksi jonkun muunkin mielenkiintoisen lähestymistavan näihin ohjaamokuviin. Tekstinpätkä kuvan liitteenä olisi toki aina plussaa muttei mikään välttämättömyys, konetyypin saa kertoa tai olla kertomatta. Kaikenlainen keskustelukin kuvattujen ohjaamojen tiimoilta olisi toki toivottavaa tässa ketjussa, vaikka kuvat ovatkin se pääasia.
Siis eipä muuta kuin hyppää suosikkiohjaamoosi kameran kanssa ja anna kameran laulaa . . . 

                      toivoo: Tyranni-Wanhis

Lagon Aermacci MB339 on edelleen yksi suosikkikoneistani jolla lennän mielelläni. Tämmöinen kolmelle näytölle levitetty ohjaamokuva saa olla ensimmäisenä avauskuvana minun osaltani. Kuvasta voi saada pienen aavistuksen siitä mitkä ovat tunnelmat niillä kolmella ruudulla.


teoqqi:
Uu jea! Vähän siistiä. Kiva, että tämäkin osio aktivoituu. Täytyypä ottaa itseä niskasta kiinni ja nappailla vähän kuvia!

- T

jarkkok:
Aloitetaan hieman tylsällä.  Oma suosikkini on tuttu ja turvallinen Aerosoftin Airbus A318/319/320/321 ohjaamo.  Melko monta tuntia olen näitä mittareita ja näyttöjä katsellen viettänyt. Kyseinen kuva on OY-KBH:n keulalta. 


PerttiLode:
Tämä on minun mielestä yksi niitä parhaimpia paneeleita, se on MaaM Dc3, ja se sopii siihen koneeseen hyvin vaikka en tiedä onko sitä todellisuudessa olemassa. Luulen että dc3,sen paneelia  ei ole kahta samannäköistä jotka ovat vielä liikenteessä tämän 80v aikana kun niitä on korjattu ja lennetty

Wanhis:
Olen samaa mieltä, tuo on yksi hienoimmista paneeleista ja kävi myös mielessä laittaa siitä kuva tänne mutta ehkä sitten myöhemmin. Juu kyllä tuolle paneelille on esikuva todellisuudessa. Ymmärtääkseni tuo Maam DC-3 :nen on tarkka kopio siitä Mid Atlantic Air- Museum:issa sijaitsevasta lentokuntoisesta museokoneesta. Heillä on tai ainakin oli tiimi joka mallinsi muutaman museon koneen Flight-Simulaattoriin.
Dc-3:sen lisäksi on vielä B-29 Mithell ja Avenger, molemmat myös museon kokoelmissa ja mallinnokset niistä ovat hienoja. Toivottavasti simulaattoritiimi on vielä kasassa sillä museon P-61 Black Widow entisöinti etenee uhkaavasti. Olisihan tosi hienoa saada simulaattorimalli siitäkin. Konetta alettiin entisöidä tosi huonosta hylystä ja on uskomatonta kuinka hieno siitä tulee:

http://www.maam.org/p61/p61_rest.htm

Navigation

Up one level

Next page