FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.07.17, 12:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  DCS ja invalid serial
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: DCS ja invalid serial  (Read 488 times)
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 945
Date Registered: 11.12.11

DCS ja invalid serial
« on: 08.03.16, 12:04 »

Pitkästä aikaa DCS:n puikoissa. Heti kusee kaikki. En pääse loggautumaan tiliini, kun simu herjaa invalid passwordia. Ei siis onlinelentämistä. Toinen ongelma on MIG21bis. Ei tottele ohjaussauvan liikkeitä, eli tikku liikkuu kyllä, mutta kone ei sen mukana. Mistäköhän voisi johtua?

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: DCS ja invalid serial
« Reply #1 on: 08.03.16, 13:13 »

Mulla oli sama invalid serial A-10C:n kanssa, johtui siitä kun mulla oli aikoinaan se itsenäinen A-10C simu ja serial siihen eri tilillä, kuin nyt DCS World 1.5 ja 2.0. Piti siis kirjautua sillä vanhalla tilillä DCS:n sivuille, ja käydä unbindaamassa se serial sieltä. Hassua sinänsä kun kyseessä kuitenkin ihan eri tili ja eri simu ja eri lisäosa, periaatteessa.  Grin
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 945
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS ja invalid serial
« Reply #2 on: 08.03.16, 14:35 »

Mitä toi "bindaaminen" edes on, ja miten se tehdään?  Embarrassed

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: DCS ja invalid serial
« Reply #3 on: 08.03.16, 18:09 »

Kirjaudu DCS:n sivulle tunnuksillasi, yläkulmasta profile, my orders -kohdassa pitäisi näkyä omistamasi lisäosat ja niiden serialit, vasemmassa reunassa "license check", siihen laitat sen kyseisen tuotteen serialin ja viereen avautuu tiedot ja kohta "unbind from current login".

Tämän kun tein, alkoi homma toimia. Selvitin toki aluksi että tuo invalid serial johtui A-10:stä kokeilemalla lisäosat yksi kerrallaan ja mikä sitä aiheutti. Sitten muistin että niin, mullahan oli se edellinen tunnus ja koska tuo serial mitä se herjasi, ei täsmännyt mihinkään nykyiseen tuotteeseen, tajusin että sehän voi olla se vanha A-10C-simun serial kuten olikin. Sitten kävin "unbindaamassa" niillä vanhoilla tunnuksilla sen kyseisellä tavalla ja johan toimii.

Eli kokeile nyt alkuun vaikka selvittää se, minkä takia se invalid serial siihen tulee? Ja onko sulla ollut muita (vanhoja?) tunnuksia kuin se mitä nyt käytät? Tai joku vanha lisuri kuten se A-10C standalone? Kirjoita vaikka muistiin se invalid serial siitä ja kokeile tuolla license checkillä mitä se näyttää.

Eng. Bind = sitoa, yhdistää, kytkeä, kiinnittää... jne. Grin
« Last Edit: 08.03.16, 19:17 by Petri Koivisto »
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 945
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS ja invalid serial
« Reply #4 on: 08.03.16, 19:13 »

Kiitos seikkaperäisestä vastauksesta, arvostan! Mulla ei kyllä näy tuossa listassa kaikkia omistamiani koneita, kuten A-10C:ta. Nää on kyllä mystisiä asioita, perskule. Pitää huomenna paneutua tarkemmin...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 945
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS ja invalid serial
« Reply #5 on: 14.03.16, 11:12 »

No nyt otin ylös serialin, joka aiheuttaa tuon errorin, mutta DCS:n sivuilla tuo hakukone väittää että kirjoitin litanian väärin. Huoh. Oon kyllä aika pihalla mitä tehdä, kun ED-Foorumillakaan kukaan ei osaa auttaa.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 945
Date Registered: 11.12.11

Re: DCS ja invalid serial
« Reply #6 on: 15.03.16, 15:12 »

Ääh. Oon ostanu tuon FC3:n joskus vuonna käpy, ja se oli eri tilillä kun nää muut koneet - jostain syystä. Eli mullakin oli kaksi tiliä. Hämärää. Nyt toimii taas kaikki. Kiitos avusta!

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1