Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (21/1774) > >>

JaniV:
Olisiko sitten niin että jos autossa ei ole kilvelle paikkaa edessä, eikä siihen halua tehdä reikää niin voi anoa tarraa..
näin esim. omassa autossani jossa ei alunperin ole kilven paikkaa edessä, vaan edellinen omistaja on joutunut poraamaan reiät siihen.

antchen:
Quote

Tuo Astonin DB3 on kyllä keulastaan pirun nätti auto!


Onhan se, muttei taida tästä threadista löytyä kyseistä kilpa-autoa...? 

T:A

Virta:
Kyllähän tuo kyseinen pykälä nimen omaan kieltää kaikki rekisterikilpeä muistuttavien tarrojen tms. käytön autossa. Sama pykälä esim. kieltää myös nuo muutama vuosi sitten kovin yleisiä olleet eu-tarrat, joita liimailtiin rekisterikilpien viereen siten, että vanhan mallinen kilpi näytti eu-kilveltä. Se taas on sitten eri asia, jos katsastusmies ei konttorilla tartu asiaan jonkin erikoisemman auton ollessa kyseessä...

JaniV:
Kieltää juu, mutta eiköhän se tarkoita itsetehtyjä tms. eri asia on sitten valtion omat kilvet jotka ovat tarran muodossa.
AKE:n sivultakaan ei pahemmin infoa irtoa.

zikaduu:
Olisihan se aika naurettavaa jos hieno Ferrari tms. pitäisi raiskata sillä, että porataan kilvelle reijät. (jos niitä ei siinä siis valmiina ole) Mitähän mahtaa esim. amerikkalainen autonostaja tuumata kun Jaguaria ostaessa myyjä sanoo, että joo tähän on porattu nää reijät kun Suomen valtiovalta kieltää tarrojen käytön? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page