Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (209/1775) > >>

MasterBaziz:
Seittemän pintaan iski kutsumus lähteä pitämään hauskaa tien päällä, ja sehän onnistuu todellisesti vain yhdellä automallilla. Joten ei muuta kuin rotsi niskaan, avaimet naulasta ja 0.6-litrainen bokseri laulamaan! Kamerakin sattui mukaan, vaikkei kovasti odotettu inspiraatio sitten iskenytkään. Käpistelin kuitenkin tällaisen näytille:Ylläolevassa on ainakin sen verran totuuspohjaa, että Sätkä on ehdottomasti hauskin auto johon olen tähän mennessä törmänny. Mikään muu ei saa ajamisen fiilistä pintaan ja hymyä naamalle niinkuin aito patonkimaan katosta kuorittava mobiili. Mikko varmaan jo ihmettelee suu auki, mutta kyllä, Rättäri on jopa kivempi kuin se Cayman S! ;)

//basse

Pe7e:
Kerrankin joku vetää asenteella!!  

FINLAS:
Asiallista todellakin! 
Todella hieno ja hyväkuntoisen näköinen rättäri!

juksii:
Quote

Ylläolevassa on ainakin sen verran totuuspohjaa, että Sätkä on ehdottomasti hauskin auto johon olen tähän mennessä törmänny. Mikään muu ei saa ajamisen fiilistä pintaan ja hymyä naamalle niinkuin aito patonkimaan katosta kuorittava mobiili. Mikko varmaan jo ihmettelee suu auki, mutta kyllä, Rättäri on jopa kivempi kuin se Cayman S!


Kerran tommosella ajanut ja täytyy myöntää, että siitä on jäänyt semmonen fiilis päälle että pakko joskus on vielä itsellekin tommonen saada. Paras auto tässä topikissa tähän mennessä ehdottomasti.

MasterBaziz:
Quote

Asiallista todellakin!  8)
Todella hieno ja hyväkuntoisen näköinen rättäri!


Rättäri (vm. -74) on ennen meille tuloaan huollettu tänä kesänä läpikotaisin ja huonoja osia vaihdettu parempiin (alkuperäisiin muista yksilöistä lainattuihin), maalipinta on muutaman vuoden vanha. Auto on alunperin 2CV4, eli 0.4l malli, johon on vaihdettu tehokkaamman mallin 0.6-litrainen kone ja lisätty kaksikurkkuinen kaasutin. Lähteestä riippuen tehoa on nyt 32-38bhp, joka olisi mielenkiintoista dynottaa ensi kesänä.

"Lisävarusteena" löytyy radio yhdellä kaiuttimella, johon tosin itse suhtauduin kriittisesti, eihän se tuommoiseen autoon kuuluisi. Jälkeenpäin tosin joutuu toteamaan, että on se hyvä olla back-uppina, kun aina sattuu kyytiin niitäkin, jotka eivät niin intohimoisesti kuuntele bokserin surrausta.

Aivan alkuperäisestä laitteesta ei siis ole kyse, siksi valkoiset kilvetkin. Onneksi tunnelmaan ei restauroinnissa koskettu!

Siellä missä on voimaa, on ääntä! ;)

EDIT: Lisäystä: Oma kädenjälki autossa siis ei vielä näy, mutta talven aikana on tarkoitus hieman parannella sisätiloja ja maalata uudelleen takaluukku, jossa on hieman lame maisemamaalaus ja ei-rättärimäinen nimi Vagabond II. Pidemmällä aikavälillä kiinnostaisi varustaa Sätkä talviajettavaksi, joka vaatisi talvirenkaiden vanteiden kunnostuksen ja pohjan suojaamisen suolalta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page