Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (253/1774) > >>

Orm87:
Uudempaa ajopeliä =)

Vaihtu VW Golf vm. 87 Neoniin vm. 98
[ attachment removed ]

hepis:
Näin pakkaskelillä kesää odotellessa kuvamuisto vuosien takaisesta harrastekulkineesta,
olisipa vielä joskus varaa hankkia uudestaan samanlainen:Henkka:
Quote

Uudempaa ajopeliä =)

Vaihtu VW Golf vm. 87 Neoniin vm. 98


Onnittelut kaupoista.
Ystävä osti puolitoista vuotta sitten 2004 -mallisen Neonin ja on ollut tyytyväinen. Eikä ole ollut mitään asiaa pajalle normaalihuoltojen ohessa (ajettu +70tkm).
Muistaakseni joskun kritisoitiin tuota kolmiportaista automaattia, mutta ainakin tuon faceliftatun Neonin neliportainen on kuulemma ollut ihan hyvä.

[ attachment removed ]

Aaltonen:
Noniin, isäni innoittamana lähdin käymään Espoon Auto Jalosella katsomassa tätä uutta Corollaa, ohessa tuli sitten tuo Auriskin nähtyä. Kahvea juodessa kävi ilmi, että vaihtoauto-osastolta löytyi ensimmäinen Yarikseni odottamassa uutta omistajaa.  Piti kyllä rekkari katsoa muutaman kerran, että kyllä se sama laitos oli, jonka aikoinaan ostin itselleni. Tuli kyllä monet monet monet muistot mieleen....huhhuh 

[ attachment removed ]

[ attachment removed ]

Itse tuon vaihdoin 2005 keväällä pois, jolloin mittarissa oli kutakuinkin 86 tuhatta kilometriä. Nyt autolla oli taitettu matkaa parin vuoden sisään noin 15 tuhatta ja ei kyllä käyttö näy ollenkaan, hienosti on tätä laitosta pidetty. Niin ja paljonko hintaa..... kyllä nämä 1999 vuoden Yarikset hintansa pitävät, erinomaisesti.
Enkä kyllä yhtään ihmettele miksi.

[ attachment removed ]

Tästä kun oli toivuttu ja kahvia hörppiessä Corollaa ja Aurista katsellessa kävi ilmi, että olisi mahdollisuus kokeilla ttuota uutta Aurista, automaattilootalla ja muutenkin tais olla kalleimmasta varustelutasosta kyse kun oli kauko-ohjattua lukitusta, riitti kun meni auton vierelle niin ovet oli auki ja käyntiin auto lähti startti nappulasta... hetkinen, tämähän on kuin jostain Bemarista...... mu mu mu mutta tämähän on Toyota...
[ attachment removed ]

[ attachment removed ]

Kovasti tätä Corolla/Auris yhdistelmää on eri lehdissä kehuttu ja täytyy sanoa kyllä, että taas on menty isoja askeleita eteenpäin. Tämä Auris oli varsin loistava ajettava, vaikken pitkää lenkkiä tehnytkään. Ei kolise, ei rämise, hiljanen ja mukava, kevyt käännellä ja Toyotamaisen loistava ergonomia. Eniten kutkutti tuo automaatti laatikko, M-M vai mitskä sitä kutsutaan. Eli ihan automaattia löytyy, mutta myös M kohta eli + - vaihtoehto sekä ratin takana olleet viikset vaihtamis tapahtumaa varten. Ja olihan tuo kyllä makea, ei siitä mihinkään pääse, vaihtamista ei voi kyllä enää helpommaksi tehdä. Keppiä vaan ees taas tai ratin takaa, huh...namia  Jos rupesi kyllästyttämään, niin E-toimminnolle vaan ja sitten olikin täys automaatti kyseessä. Asiallista!

Se mitä jäi autosta mieleen, oli hiljasuus ja vankkuus, laatuvaikutelma oli hieno, taas on menty eteenpäin joka asiassa, jo edellinen Corolla oli sisältä täysin eri maailmasta kuin entinen, niin on myös Auriksenkin kohdalla. Kilpailijat sai kyllä kovan haastajan!

[ attachment removed ]

[ attachment removed ]

Kun takasin päästiin niin puheena oli luonnollisesti tuo automaattilaatikko, ja niin sitä vaan päädyttiin sitten uuteen Yarikseen, saman tyyppisellä laatikolla varustettuna, mutta ei ihan samalla kuitenkaan. Täytyy kyllä sanoa, että taitaisin itse päätyä tuohon automaattilootaan, jos pitäisi uusi Yaris ostaa, kuitenkin lähes kilpa-automainen fiilis oli lataa pykäliä sisään..keppiä vaan taaksepäin...2...3.....4........5..... jaha jarruja...4...3.........2...... 
Jokseenkin asiallisita, että tälläsiä kuitenkin ryöminnällä varustettuja automaatti + - askeja tehdään. Ei kyllä alaspäin vaihtoa voi enää nätimmin hoitaa, miten tämä aski sen hoiti, hyvä että huomasi vaihteen vaihtuneen moottorijarrutuksen aikana, jos esim. vaihtoi 3:selta 2:selle. Aivan loistavaa, lisää tällästä! 
Kaiken kukkuraksi, jos unohdit vaihteen kytkeä, niin hetken päästä tuo laatikko vaihtelee sopivampaa pykälää kehiin. 

[ attachment removed ]

Eli mitä reissusta jäi käteen? Uusi Auris on ehdottomasti luokkansa parhaita ilman muttia, automaatilla varustettuna erittäin mukavaa kyytiä. Kyllä kiitos!
Yariksen ostajalle, etenkin kaupungissa pyörivälle sellaselle ehdottomasti kannattava hankita tuo MM laatikko, ei paljoa tartte huolehtia pykälistä, riittää kun ajelee.

Kiitos Espoon Auto Jaloselle hienosta muutamasta tunnista!
Sekä herra flunssalle, ettei enää kiusaa meikäläistä! 

B777:
Ei ees ollu lumista eilen

[ attachment removed ]

Niin ja Sami noista vaihdelaatikoista on saanut nauttia (?) jo kymmenen vuotta monen muun automerkin toimesta Käy vaan ajamassa niitä muitakin niin yllätyt useimmin...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page