Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (257/1773) > >>

Henkka:
Tuli tuollainen Auris istuttua, kun käytiin puolitosissaan katsomassa olisiko Corolla Versosta meidän farkku rollalle korvaajaa, kun AuricsCorolla -perheestä ei enään väännetä farmaria. Ei ole Versosta siihen.

Auris oli siisti sisältä, mutta ulkoa en sitä oikein ilkeä katsella, edelleenkään. Nokka tuo mieleen pumpatun Yariksen, mikä ei tässä tapauksessa ole hyvä. Ja se perä! Sanotaanko, että ajatus jo ensimmäisistä kuvista vaan toi jotenkin 80-luvun Starletin = ei todellakaan hyvä! Eikä se "livenä" katsomalla parantunut. Lisäksi kun haaveena on palata automaattiaikaan takaisin, niin minua ei tuo Multimode oikein lämmitä. Se ei todellakaan pelaa ihan kuin aito automaatti. En ole sitä itse vielä kokeillut, mutta monilla foorumeilla on paljon ristiriitaista tietoa tuon askin toiminnasta. Myyjäkin myönsi että sitä pitää tulla hieman "itse vastaan", jos haluaa vaihdoista pehmeämmät. Tuohan M-MT menee nykyään jo neljättä kehitysversiotaan, että ehkä sekin on sitten ajan kanssa hioutunut. Ihmetyttää kyllä miksi tänne ei raijata noita CTV -lootiakaan, mitä Toyota noihinkin maailmalla istuttaa? Tai kehitetä jotain DSG- tyyppistä lootaa?

Uusi Corolla miellyttää ulkoa ja kuskin paikaltakin oli ok. Mutta kun on vaan se kontti perässä...

Elkää noista merkeistä vaahdotko. Samia ei vaan millään hotsita BMW ja Mikkoa ei Toyota. Tekisivät ne kummatkin merkit vaikka aamiasta ajaessa 
Makuasioita nuo on kaikille ja jokaiselle löytyy se oman tuntuinen auto. Kannattaa toki aina pitää muutkin merkit mielessä, jos todella valinnan hetkellä haluaa löytää sen parhaan vastineen omille tarpeille. No, monta seikkaa vaikuttaa ja ehkä kuitenkin se tunne kuitenkin lopulta ratkaisee?

odo:
Quote

Tuli tuollainen Auris istuttua, kun käytiin puolitosissaan katsomassa olisiko Corolla Versosta meidän farkku rollalle korvaajaa, kun AuricsCorolla -perheestä ei enään väännetä farmaria. Ei ole Versosta siihen.

Auriksesta tulee myös farmari.

Henkka:
Quote

Auriksesta tulee myös farmari.


Sitä on luettu Autobildiä?
Tuon AB:n jutun jälkeen tuli kuulemma Korson konttorin isolta herralta yksiselitteinen viesti myyntiverkostoon. Farkkua ei tule, eikä ole edes suunnitteilla Toyotalla eurooppaan. Aasiassa on rolla farmari, mutta se on kapeampi malli, kuten sikäläinen sedan corollakin.
Kuvahan oli muuten käsitelty perus Auriksen kuvasta.
Farmari Corollan menekki on kuitenkin ollut marginaalista vanhalla mantereella. Suomen lisäksi muutamissa muissa maissa se on ollut suosiossa.
Jos koko maamme Toyotan vuosimyynti pukattaisiin kerralla tehtaista, se veisi kuulemma korkeintaan työpäivän. Siksi on ehkä helpompi ymmärtää miksi Toyotallakinmuutaman maan tarpeet farkulle ovat aika marginaalisia Euroopassa.

Muutenkin Toyota on viime aikoina keskittynyt enemmän volyymimalleihin. Euroopasta on kadonnut listoilta hiljattain ainakin MR2, Celica, Previa, Yaris Verso ja Avensis Verso. Taktiikka lienee kuitenkin toimiva ja tuottava, kun katsoo merkin kasvua maailmalla.

2008 voi tulla jotain tuota farkkucorollan aukkoa paikaamaan, muttei kuitenkaan farkkua. Kauppoihin on tulossa kuitenkin ensi vuonna yli kymmenen uutta mallia. Ota siitä sitten selkoa...

Näin siis tänään.

Juha:

VW Vento vm -97 vaihtui tälläiseen, vm 2003 Nissan Almera.

B777:
Huh, kun on puhdas! Aina yhtä ilo silmälle, puhdas auto Sais muutkin suomessa pestä vähän useimmin autonsa kuin kerran tai kaks vuodessa...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page