Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (269/1773) > >>

B777:
Quote

Käyppäs sinä vuorostasi koeajamassa tuo RS4:nen. Siitä olisi kiva nähdä samantyylinen "arvostelu", kun Mikolla tuosta S3:sta.


Noita RS4:sia ei taida tällä hetkellä olla Tampereella koeajossa yhtään kappaletta

MasterBaziz:
Quote

Noita RS4:sia ei taida tällä hetkellä olla Tampereella koeajossa yhtään kappaletta :-\


Ei muodostune ongelmaksi, kun tuntee oikean henkilön oikean pojan ;)

MasterBaziz:
Quote

+ Varaudu siihen että ne fuckerit tunkee valvojan sinne autoon mukaan Toisaalta, ei se kyllä ole koskaan mitään hidastanut, eikä ne ole mitään liioin koskaan sanoneetkaan


Muodostunee ongelmaksi.

B777:
Quote

Pakko laittaa tämä pikkupirulainen tänne. 1200kg, +500hv ja +600Nm. Mitsubishi Colt Evo (Kosunen Racing)Edit. Niin ja kiitokset koeajoraportista, näitä lisää!

Tsiisus mikä tehomäärä ton painosessa tuossa Toi ns. lähtee, ois makee joskus itse ajaa tollasta peliä. Tollasen vastaavanlaisen M3:n kyydissä on tullut ajettua kun ihan kunnon kisakuski sitä kuljetti sorateillä, oli yksi elämäni hauskimmista autokyydeistä. Pitäis varmaan laittaa se video nettiin jossain välissä

Ja joo, kirjotellaan noita aina kun ehditään/jaksetaan

hepis:
Quote

Audi on menossa ylöspäin. Merkin imago on uusien mallien myötä selvästi nuorentunut ja muuttunut sporttisempaan suuntaan.
Aikanaan Audin omistaneena ja sillä neljännesmiljoona kilometriä ajaneena ajattelen, että vihdoinkin. 

Harmi, ettei siitä kaksiovisesta kasisarjalaisesta (ainakaan vielä) ole tullut todellisuutta. Siitähän kaavailtiin aikoinaan kilpailijaa SL-Mersulle ja Bemarin 850:lle.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page