Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (29/1774) > >>

niko korpela:
Tulipas käytyä kesän ensimmäisellä lomareissulla tuolla savonmailla, ja linssille sattui tälläinen sympaattinen "mokkelo".
Olisikos tämä kuva tuolla ilmailu-osastolla nyt sellainen oikeaoppinen "Side-Shot"?  :-[ attachment removed ]

Pe7e:
Tämmönen Corolla oli myyrmannin parkkiksella tuossa talven lopulla.. 

[ attachment removed ]

Kännyllä otettu.

Pekka:
Tänään oli Malmilla ihan miehekkäitä pelejä.

[ attachment removed ]

tatez:
   Onpas komia Tojo 

 Oma proto onpi jo varsin iäkäs elikäs se tuli tehtyä noin 10 vuotta sitten. Ja on oleskellut tuossa seinän takana sateelta suojassa, samoissa renkaan sijoissa jo useamman vuoden ajamattomana.

 Elikäs monsteri ompi seuraavanlainen sekoitus. Runko, akselit jousineen ja ohjauslaitteineen sekä jakolaatikko on Volvo Valppia vm -6?. Kone ja laatikko Opel Recordista (diesel). Joo voiman vähyys vaivaa.. Penkit 80 luvun escortista. Ja koppa rungon päällä on omavalmiste. Ei virtaviivainen eikä muutenkaan kovin tyylikäs, 1mm pellistä parin kakkosnelosen välissä pokkailtu ja korin runkona useampi metri RHS 50x50 putkea. Siinäpä ne tekniset mitat. Niin ja renkaat BFG 12.5x35x15. Silloin aikanaan ei paikkakunnalta saanut karkeamman kuvion omaavia gummeja joten oli tyydyttävä noihin maantie kuvioisiin. Vanteet American Racingin valikoimista.

 Siis kampe seisonut ajamatta kiinnostuksen vähyyden takia, ja tietenkin tekniikka ei ole paras mahdollinen. Se dieseli oli aikanaan sopivan hintainen ja kaverilla tarjolla.

 No tänään siis siivoilin tuolta ylimääräisiä romuja, kun kaveri tulee käymään ja nähtyään monsterin alkaa yllyttää että kokeillaan käyntiin. No aikani kuuntelin ja kun ei se loppunut muuten, niin sanoin että ok. Kokeillaan, vaan tuskin lähtee käyntiin. No ei kun kaivettiin romuläjästä esiin kampe, Polariksen ja monsterin väliin köysi, ja kas niin se paistoi aurinko risuk.. siis vanhan projektin lommoisiin pelteihin. Ei ollu ees jarrut jumissa!! Akku paikalleen, öljyt ja neseet ok, ilmausta ja startti punaiseksi. Niin se räjähti käyntiin, kaikesta huolimatta.

 Käytettiin kone lämpimäksi ja kateltiin koneesta vuotoja. Kumma opeli ko ei öljyä tiputa muualta kuin propun tiivisteestä. Muutama ajokierros pellolla ja jänkätiellä. Kivaahan se oli ajella pitkästä aikaa. Ja kaverin pojat oli innoissaan, niinkuin kuvista näkyy.  Ja kampe takaisin sateelta suojaan. Josko sitä sitten 6 vuoden päästä seuraavan kerran kokeilis käyntiin.

-taito[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

toni petäys:


[ Attachment not found - or removed ]
tässähän tää mun menopeli painaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page