Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (365/1774) > >>

mmniemi:
Quote

Entäs Volvo?  tuli bongattua tämä tuossa viikonloppuna.


Jatkettu maatalouskone

Mistä tulikin mieleeni kuudennen luokan luokkaretki. Oltiin Tukholmassa ajamassa kiertoajelua ja opettaja neuvoo kaikkia katsomaan auton vasemmalla puolella olevaa nähtävyyttä. Meikäläinen oli vain ollut liimaantuneena oikean puolen lasiin ja hihkunut innoissaan: "Vau, pitkä mersu!"  

mmniemi:
Quote

Ritilät kuulemma menossa vaihtoon 


Kas, kaveri tulee järkiinsä

0999:
Quote

Tämmönen kesäpeli nykyään. Kyllähän tuolla tukan sekaisin saa...


Niin sillä saa sellaisen trendikkään ruotsalaisvivahteisen heittoletin (riippuuhiustenopituudestajanytvoisinjatkaatöitäoikeasti) 

Copter77:
Quote

Entäs Volvo?  tuli bongattua tämä tuossa viikonloppuna.Sininen oisko ollu 740/760 sarjan pitkä malli oli joskus aikoinaan (ei kai enää) hesassa taksina. Ja kuten yritin muistella niin tehdasvalmisteisiahan noi pitkät on Volvolla olleet

http://www.volvolandia.com/

Quote

760 Limousine korvasi aiemman 264 TE:n. Italialainen Bertone ei enään valmistanut Limousine-koreja Volvolle, vaan ne teki Yngve Nilssons Karosserifabrik paljon lähempänä Ruotsin Laholmissa. Tämän version lisäksi 1980-luvulla mallistoon lisättiin myös taksikäyttöön tarkoitettu yksinkertaisempi, pidennetty 740-versio, alunperin neliovisena ja vuonna 1988 esiteltiin kuusiovinen versio, joka helpotti matkustajien kulkua autoon ja pois sieltä.

Pe7e:
Lisää tuningia! 

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page