Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (401/1774) > >>

Korkalainen:
Tuli ite bongattua tuo S5 Kaivopuistosta viikonloppuna. 

[ Attachment not found - or removed ]

Pe7e:
Tsiiissuss!1!!!1oneone 

mmniemi:
Kuopiossa ajelee musta R8. Istuin kentän laidalla autossa kamera sylissä ja luin lehteä, kun takaa kuului ihme pörinää. Siinä vaiheessa, kun ehdin tajuamaan, mikä se on, se olikin jo niin kaukana, että ei ehtinyt edes heittolaukausta heittää

TarppiVertainen:
Ja mä sain eilen illalla omakseni oikean *lehmän*
Kunhan saan sapluunat tehtyä ja mustat dödöpurkit ostettua, niin näätte mun ihqun 'Helunan'

Voin paljastaa, että se on  volokkarin passatti-farmari, mutta muuta en...

hepis:
Quote

Ei oikein iske tuo S5 (vaikka sinänsä hieno laitos onkin, mutta jotenkin vähän jälleen liian audimaisen (=teknisen/tylsän/insinöörimäisen..?) näköinen ..

Joo vähän samanlainen tylsä ja huumorintajuton natsihan tuo Audi on siinä missä Mersu ja Bemarikin. Eilen tyypittelin 3.2-litraista Quattro-Aakuutosta ja olihan siinä ruutia ja luksusta vaikkakin tosiaan "insinöörimäinen" vaikutelma jäi. Canyon red (tjsp.) metallinpunainen väri oli kyllä hieno, sopisi loistavasti johonkin -34 Ford hot rodiin tai 50-luvun jenkkiin. 

Mutta entisenä audistina (neljännesmiljoona Audilla ajettua kilometriä) voisin hyvinkin tuollaiseen äsviitoseen sortua. Kaksioviselle herrasmiescoupe-Audille olisi varmaan ollut kysyntää jo paljon aiemminkin, olihan kasisarjastakin sellainen joskus suunnitteilla.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page