Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (429/1773) > >>

Barambas:
Voitettiin viikoksi käyttöön valkoinen Mini Cooper D, eli Dieseli. Päätimpä laittaa nyt noin kymmenen kuvan sarjan, jossa näette autoa vähän tarkemmin.

Uutta ja vanhaa. Edessä näette uuden Minin, ja taaempana on vanha, 2003 vuoden malli.
[ attachment removed ]

Ei S vaan D
[ attachment removed ]

Edestä. Enäänhän eivät ajovaloumpiot nouse konepellin mukana, kuten vanhassa cooperissa, vaan konepeltiin jää nyt komeat reiät.
[ attachment removed ]

Ja takaata..
[ attachment removed ]

Ohjaamoa koristeli Valkoinen ja musta nahkapäällyste ovissa ja penkeissä.
[ attachment removed ]

Nopeusmittari löytyy keskeltä kojelautaa, ja se on reilun lautasen kokoinen. Siitä pitäisi heikkonäköisempienkin saada selvää.
[ attachment removed ]

Kierroslukumittari löytyy myös tutusta paikkaa - ratin takaa. Sen molemmille digitaalnäytöille voidaan asettaa ulkolämpötila, nopeus ja ajotietokoneen laskemat kulutukset.
[ attachment removed ]

Myös avain on uutta huutoa
[ attachment removed ]

Sitten lähdettin mökille lomaa viettämään. Matka oli mäkistä ja mutkaista, mutta Cooper D selvisi hyvin ilman suurempia vaihteiden vaihteluita. Vääntöä löytyy jopa 250Nm.
[ attachment removed ]

Mosaa...1,6 litraa, 4 syl/16V. 80 kW (110 hv) 4000 rpm. Yhdistetty polttoaineenkulutus 4,4 l/100km ja maantiellä päästään jopa 3.5l/100km. 6-vaihteinen manuaali.
[ attachment removed ]

Vielä yksi yleiskuva.
[ attachment removed ]

Kallista hupia. Kyseisen "minin" kyljessä on hintalappu, jossa seisoo mukavat 38 000€. Tosin lompakkoa se säästää itse ajossa. Kulutus pysyttelee 4 litran molemmin puolin, joka jo dieselille on uskomattoman hyvin. Kyselkää niin vastailen, muuta en keksi kirjoittaa..


Keke

mmniemi:
Quote

Matka oli mäkistä ja mutkaista, mutta Cooper D selvisi hyvin ilman suurempia vaihteiden vaihteluita.

Ja sitten on 6-vaihteinen manuaali. Kuulostaa kyllä vähän "turhalta". Mutta kivannäköinen pirssi

Aaltonen:
Nätin näkönen laitos tuo Mini, kivasti persoonallisuutta, joskin syyhän on selvä. Tollasella Kiisselillä tollanen laitos kulkee varmasti niin kevyen nätisti, että ajaminen on yhtä hymyä. Eipä noi kulutuslukematkaan pahalta vaikuta, vähällä menee ja todella vähällä jos todella niin haluaa. 

Tosiaan tuli tänään nähtyä jotain mitä ei joka päivä nää. Nyt ei ole kyseessä mikä tahansa Pikkis, vaan Foordin SVT Lighting.
Tämän auton vuosmallia en tiedä, mutta tekniikka on ilmeisesti jotain tänne päin. Käsittääkseni koneen lohko ainakin on samaa tavaraa Fordin GT:n kanssa. Mutta eiköhän sieltä kutakuinkin löydy tuo ViisjaPuollitranen Vinkkeli kasi ahdettuna, 360hv luokkaa ja 590Nm vääntöä. Jos jotain kiinnostaa kulkupuoli, 0-60 mailiin tunnissa keretään 5,5 sekuntiin, ja varttimailikin taittuu erittäin ripeästi 14 sekunttiin.

[ attachment removed ]

[ attachment removed ]

Niin ja olihan siinä kieltämättä varsin miellyttävä kasin ja ahtiminen ujellus. 

FINLAS:
On kyllä pirun komea kärry Fordiksi. Väri ja kaikki aivan nappiin. Itsekkin näin muistaakseni ihan vastaavan Turun illassa joskus kuukausi takaperin. Komea auto!

Hene:
Kylläpä on maukas voorti! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page