Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (469/1773) > >>

Aaltonen:
Quote

Ainakin minun silmään Tojotat ovat olleet ja ovat edelleenkin sellaisia tasaisenharmaita mattivanhas-malleja, joissa ei oikein ole mitään "fiiwistä". Eli yleisesti sellaista hieman vanhahtavaa designiä yms (muotoilullisesti ja sisältä)... Nissanissa sama ongelma ja aika monissa muissakin japani-akselin autoissa.

Tosin Toyotalla on vähän muutosta ollut ilmassa viime malleissa.


Hei kerrankin asiaa! 
Olen täsmälleen samaa mieltä. Ne ei herätä minkäänlaisia kiksejä, ei yhtään mitään, ei edes tuo Yaris, ei edes Tsporttina. Tasasen harmaita perusarkikäyttöautoja, mutta juuri siksi niin suosittuja. Hallintalaitteet on juuri sielä mistä niitä ekana etsii ja kaikki toimii kevyesti ja loogisesti. Ja meikäläinenkin on kuitenkin tavallinen peruspulliainen, niin Toyota on edullinen hyvälaatunen laitos ylläpitää. Vaikkei tosiaan se herätäkään juuri mitään kiksejä, ei yhtikäs mitään. Mutta ei sen tarttekaan. Eikä autoa oseta tässä tapauksessa näyttämisen takia....................

Ja edelleen yhdyn Kaiman tekstiin, kun tämä uusi Corolla (puhutaan nyt noin 2006) vuoden mallista tuli markkoille, alko Toyotalla todella muutoksen kausi. Autot on tänäpäivänä täysin eri näkösiä sisältä ja ulkoa mitä ne olivat 90-luvun alussa. Ei voi puhua samana päivänäkään niistä 90-luvun alun malleista.

Aaltonen:
Quote

Eikös se nyt ole selkiö? Lähes kaikissa on muuttunut.


Jååå jååå on on mutta siis Toyota oli ennen todella "vanhanaikainen" muotoilultaan. Todella siis mietippä nyt noita 10v takasia Corolloita, todellisia pappaautoja. Nykyään ei voi puhua siitä, että Toyotalla olisi enää sama imago kun sillon joskus.

0510:
Quote

Öö öö ei mulla oo Wolkkareista mitään kokemuksia,  ei pysty sanomaan muuta kun kuulo ja lukemisen perusteella. Ainakin se taannoinen naapuri kirosi sitä Poloa muistaakseni, mutta siitäkin on JO aikaa tosin. 


Näiden tietojen pohjalta on hyvä lähteä mollaamaan VW:n tekniikkaa joka on Bentleyssä? Voi Bentleyn tekniikka ehkä "hieman" erota muista karvalakkimalleista saatikka tuosta Polosta...

sasu:
Bullittin takaa-ajo YouTubessa http://www.youtube.com/watch?v=36MFh4of6lE. Kannattaa laittaa kaiuttimiin volyymia.

Pe7e:
Quote

Bullittin takaa-ajo YouTubessa http://www.youtube.com/watch?v=36MFh4of6lE. Kannattaa laittaa kaiuttimiin volyymia.

Höhö, nyt on Samilla tiukkaa 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page