Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (581/1774) > >>

Falcon 900:
Quote

Kerrohan Sami vielä nuo päivät milloin noita on? 


Heitänpä itse lusikan soppaan... 

Helsingin Cruising on virallisesti joka kuukauden ensimmäinen perjantai, ollut jo jostakin 1980-luvun alusta,  voi niitä aikoja vielä kun Radio Citystä tuli livenä cruising show a´la Toni Tähti ja Dj Ski, ja reppareita kaupungilta Baba Lybeckiltä, vanhaa 50-luvun rokkia yms...

Mutta kyllä melkein joka viikonloppu tuota vanhempaa kalustoa taitaa keskustassa pyöriä?

Tikkurilan cruisailuista en osaa sanoa kyllä mitään 

Joona:
Quote

Tikkurilan cruisailuista en osaa sanoa kyllä mitään 

Näin kesällä kun koulut ovat kiinni, niin räkänokat ja ammattikoululaiset säälittävine paskaläjineen ovat liikkeellä päivittäin ainakin 19-05 välisenä aikana. Luvassa "hurjia" ohituksia, kiihdytyskisoja ja muuta toimintaa joka ilta ilmaiseksi. Ammattimiehet näyttävät kuinka taajamassa voidaan 40kmh alueella ajaa kilpaa jopa 100kmh muun liikenteen seassa. Totta kai pitää muistaa myös kahden shellin väliä kulkevat letkat aina kilpailujen välissä, kun saman heimon autot kerätään yhteen letkaan ja kierretään kilparata pari kertaa päästä päähän!

Kaikki tämä Tikkurilassa - ilmaiseksi.

Pe7e:
Hehe, jep tuota pillurallia on kyllä hauska katsoa  Eilen kun olin parin kaverin kanssa pinkussa(ravintola pingviini) ja istuttiin siinä ikkunapaikalla ja kattelin välillä kun siitä meni noita ubertuningeja useampaan otteeseen ohi..  Meni jopa yksi valkoinen tuning supra  Se oli kyllä oikeasti hieno!  Mutta en kyllä ymmärrä kuka jaksaa tuolla jotain munkkia vedellä ja tuhlata bensaa.. nimenomaan se anttila-postitalo suora on aika kovasana..  Eikä taida paljoa poliisi tuota vauhtia hidastaa.. polliisi nimittäin kävi pinkussa ratsaamassa tms ja maija oli siinä pihalla mutta kyllä siinä vedettiin sellasta rallia että.. 

toni.p:
Sanos muuta. Kauhiaa pensiinin kulutustahan se vain o. 

Joona:
Quote

Jep, tuotahan kutsutaan ns."p..lluringiksi". On se vaan hupaisaa katseltavaa, kun nuoret paahtavat autoillansa Ruskeasannan Shellin, ja kehäkolmosen Mäkkäri reittiä, toistakymmentä kertaa. 


Itseasiassa Ala-Tikkurilan Shell on se oikea paikka. Mäkin piha on vaihtoehtoinen päätepiste, mutta Shell-Shell on oikea reitti. Säälittävää on, että nuoria ei ole kuin puolet. Se toinen puolisko on kolmekymppistä porukkaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page