Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (585/1773) > >>

Aaltonen:
Quote

Näinhän se kyllä on, että ei sitä voi noin rankasti yleistää. Itse olen Cruisingeissa ollut monesti mukana ja siellä lähinnä jenkkiautoharrastajat ovat rennonletkeällä kruisailufiiliksellä mukana. Niinkuin Sami mainitsikin, niin jotkut siellä yltyvät ottamaan autosta mittaa sudittelemalla, mutta nimenomaan jarruja vastaan ja "suljetulla" alueella.
Tikkurilan *piip*rallia nähneenä, pidän sitä järjettömänä ja välillä jopa vaarallisena, oli kuski millä tahansa koslalla liikenteessä. Onpahan se männä vuosina uhrinsakin vaatinut. Ja löytyy noista Tikkurilan kaahareista eri ikäistä porukkaa, eikä vain teinejä.


Jep, oli kyse sitten Stadin tai Tiksin cruisingeista, meininki on sama aina. Rentoa rupattelua ja ihmettelyä ja kuolaamista. Usein vielä muksu vierellä, "iskä mikä toi on, siinä on iso takakontti" juttuja. 
Itsekin menneinä vuosina sen verran näin tota Tiksin urpaania meininkiä, että hiljaseksi vetää. Ne jotka sielä meikäläisen ikäisenäkin rispektiä hakevat, on surullista jos sille amisteinitasolle jää. 

Aaltonen:
Quote

Hehe, suosittelen kyllä joskus perjantai-lauantai välisenä iltana/yönä vierailemaan!Miksi? Pahimmillaan saa vielä jonkun kahjon päälle kun tuppaavat nopeuksista viis veisaamaan ja toiseksi, niitä eurojapskeja näkee joka päivä. 
Otat Petri tuolin ja meet siihen Tuusulan motarin varteen vaikkapa, kupin kahvia ja alat katsomaan, siinä niitä menee...Bemaria, Ooppelia, Toyotaa, Matsdaa.....

Aaltonen:
Quote


Se nyt taas on ihan puhdasta paskaa. Minä ajan 25-metristä moduulia työkseni ja vannon, että ajostani ei inssi löydä yhtään virhettä, päin vastoin. Silti, kun istun oman auton rattiin, en todellakaan jeesustele ja ajattele tekopyhästi, että minun pitää näyttää jotain ***tun esimerkkiä koska ajan ammatikseni. Paskanmarjat. Tänään ajoin Hki-Lapinjärvi-Hki keskinopeudella 135kmh. Moottoritiellä 160kmh ja 6-tiellä sitten vähän hitaammin. Turhaan sinä siitä itseesi otat. Harvassa on sellaiset ammattikuskit, jotka todellakin jeesustelee henkilöauton ratissa.Aivan joo tuota korjausta sen verran, että en sinua tarkottanut nyt tolla yhellä kommentilla. En minäkään jeesusta leiki henkilöauton ratissa, mutta koitan kuitenkin sääntöjä noudattaa ja muita huomioon ottaa.

Aaltonen:
Quote

Mites ne sun viime vuoden kuvat jostain Mustangista joka heittää perää? Sekö ei ole rälläilyä.. Ja oli vielä tehty muuten yleisellä tiellä! Eli samaa elvistely sakkia nekin on


Juuri tätä minä tarkoitin. Onhan se rälläilyä, 20kmh nopeudessa. Vertaa Kielotien kiihdytyskisoihin, kummassa on enemmän sivullisille vaaraa?

mmniemi:
Quote

Juuri tätä minä tarkoitin. Onhan se rälläilyä, 20kmh nopeudessa. Vertaa Kielotien kiihdytyskisoihin, kummassa on enemmän sivullisille vaaraa?


Voi ne jarrut pettää siitä jenkistäkin. Ja kaasu hirttää. Niin, ja kummassahan luulet, että siinä "törmäysetäisyydellä" on enemmän sivullisia toljottamassa?

Eipä sillä ole merkitystä, kummassa on enemmän sivullisille vaaraa, sillä molemmista voi olla tai sitten on olematta. Mutta kyllähän se lähtökohta on, että kumpikaan ei ole laillista yleisellä tiellä, eikä sitä kautta kumpaakaan voi puolustella yhtään sillä, että "toisesta on vähemmän vaaraa"...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page