Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (721/1775) > >>

Osguu:
Quote

Laitetaan väliin kuvaakin.
"Vähän" muokattu.


Mitäs muuta muokkausta tuossa on kuin se, että kontrasti on muokattu päin prinkkalaa?

nisse90:
Quote

On sen verran iso auto, että takakulmien hahmottaminen ei ole mahdottoman helppoa. Osaan toki parkata ilmankin mutta kyllä tuo helpottaa.

Mikäs se noin iso henkilöauto on?

Aaltonen:
Quote

Sehän ei kerro mitään ajohistoriasta. Mielikuvaan se perustuu, ei tohon sun olettamukseen!


Tuunattu uudehko perheauto -> Oletus enemmän ja vähemmän kovaajamista -> ajohistoria ei välttämättä hyvä. 

Aaltonen:
Quote

Kyllä. Semmosia palleroita takapuskuri täynnä. Järkeä laittaa henkilöautoon parkkitutka! Jossakin malleissa se on vielä vakiona, eikä saa pois


Erehdyin kerran tätä liikenne puolella pohtimaan ja se keskustelu sai tajuamaan sen, että jotkut oikeasti tarvitsevat sellasta peruutustutkaa 4m henkilöautossa. Pidin sitä itsekin aikaisemmin turhana, mutta on oikeasti mummeleita ja pappoja, joita se voi hyödyttää ihan oikeasti.

Aaltonen:
Quote

Mikäs se noin iso henkilöauto on?


Nykyhenkilöautot on niin pyöreitä, että niitten kulmia ei todellakaan välttämättä peileistä nää. Ja toiseksi henkilöautojen peilit on, ainakin ton Yarkisen peilit on suhteellisen pienet. Ei niistä kyllä liikaa nää. Joten en yhtään ihmettele, jos toi parkkitutka Jukkaakin pysäköinnissä auttaa.
Ehkä se johtuu siitä, että oon töissä tottunut näkemään laajemmin, mutta joskus kiroiluttaa todella nuo Yariksen pienet peilit, jotka eivät ole edes pienimmästä päästä mitä olen nähnyt.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page