Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (757/1773) > >>

FINLAS:
Quote

NAM! kaunokainen! Missä päin sijaitsee, jos turun alueella, tiedättekö näistä vanhojen autojen kokoontumisista, jotka aina kuukauden viimisenä tiistaina, eli tänään? Siellä meinaan usein Mustangeja, jotka ovat mielestäni parhaimpia autoja ikinä! Kun seuraavan kerran menen, voisi ottaa pari kuvaa jotta tännekkin ehkä voisi laittaa.


Jees, tänään tosiaan on taas Turun harrasteajoneuvo tapaaminen ja paikkahan on Turun Kupittaalla, Veritas-stadionin parkkipaikka. Autoja parhaimmillaan siinä kello 19-20 välillä. Itsekkin tullut kanssa oltua katsomassa kaikissa paitsi yhdessä tämän vuoden kokoontumisessa ja kyllähän siellä aina niitä Musteja on. Tänäänkin olen taas menossa tuonne. 

Tässä vielä viime kuun kokoontumisesta vähän kuvia:
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,72250.msg936474.html#msg936474

andy1:
Quote

Borgward Isabella, ko. merkin valmistus lopetettu 1961 konkurssin myötä, eipä ihme ettei tuo itsellekään sanonut mitään ennen pientä taustaselvitystä.Hmm, jostain tuo on tuttu, kun oisin oikein kuvasta tunnistanut. Mietin, että mistä. Mutta sit muistui mieleen. Ensi alkuun veikalla ja sittemmin mulla oli pikkunasseina semmoinen harrastus, että piti leikellä lehdistä autojen kuvia ja keräillä niitä sit vihkoihin talteen. Yhdessä niistä vihkoista tuollaista Isabellasta on kuva  Missähän ne kaikki vihkot ovat, vai lienevätkö hukkuneet vuosien myötä yli-innokkaan äidin tai muun siivoojan toimesta... Joku ainakin on vielä tallella.

Mutta toi Aaltosen Samin Musse-kuva on aikas makee. Idea ei ole ihan joka päivä vastaantuleva 

-A-

Aaltonen:
Quote

Borgward Isabella, ko. merkin valmistus lopetettu 1961 konkurssin myötä, eipä ihme ettei tuo itsellekään sanonut mitään ennen pientä taustaselvitystä.Ai saatna....herkkua. Loistava saalis kieltämättä! 

Aaltonen:
Quote

Kuvattu kaverin pihalla. On GT-350 vuodelta 1968. 


Onko auto Suomen kilvissä?

Aaltonen:
Quote


Mutta toi Aaltosen Samin Musse-kuva on aikas makee. Idea ei ole ihan joka päivä vastaantuleva 

-A-


No joo sielähän ne lauantaina oli, 2 kappaletta 911 Porsseja ja yks kappale Mustangeja, kaikista samanlaiset kuvat. Kaikkien käviöitten tavoitettavissa olivat.  Tosin taisi siihen vähän millejä tarvita. Mutta samaa mieltä joo, että mukavan erilainen kuvakulma Mustangiin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page