Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (809/1775) > >>

mmniemi:
Quote

Heeelposti on pärjännyt! Ennen sun ei ole tarvinnut murehtia, että kerkeetkö maantiellä rekasta ohi vai et, kun olet tiennyt jo ennalta, ettet kerkeä. Murheita vähemmän.  Nyt sitten onkin se ongelma, että kerkee, mutta mutta pitäskö vai eikö pitäs.....


Miksi olisi pitänyt murehtia? Enpä ole ohittamista arastellut koskaan, enkä tuolla dieselillä pääse juuri sen nopeammin ohi, kuin tuolla vanhallakaan. Vanhalla vain joutui junttaamaan satasen vauhdista kolmosen sisään ja kaasun pohjaan, jos halusi päästä ohi rivakasti. Ero on siis se, että nyt riittää vähän vähempi monottaminen

Aaltonen:
Quote

Miksi olisi pitänyt murehtia? Enpä ole ohittamista arastellut koskaan, enkä tuolla dieselillä pääse juuri sen nopeammin ohi, kuin tuolla vanhallakaan. Vanhalla vain joutui junttaamaan satasen vauhdista kolmosen sisään ja kaasun pohjaan, jos halusi päästä ohi rivakasti. Ero on siis se, että nyt riittää vähän vähempi monottaminenAsia selvä joops. 

mmniemi:
Hmmm, tässä voisi olla jotain sellaista sopivan hillittyä, mutta kuitenkin "vauhdikasta" tyyliä. Vaan paljonkohan moiset Audin vanteet maksaa?

[ attachment removed ]

tomppa:
Quote

Hmmm, tässä voisi olla jotain sellaista sopivan hillittyä, mutta kuitenkin "vauhdikasta" tyyliä. Vaan paljonkohan moiset Audin vanteet maksaa?

Mulla on Audissa juurikin tuollaiset vanteet kesärenkaille ja olen miettinyt niiden vaihtamista. Joten jotain voitaisiin viritellä jos noihin päädyt.
Kiitos muuten Golfin kuvista.

tomppa

Aaltonen:
Quote

Hmmm, tässä voisi olla jotain sellaista sopivan hillittyä, mutta kuitenkin "vauhdikasta" tyyliä. Vaan paljonkohan moiset Audin vanteet maksaa?No joo noi olis kyllä ihan nätit, ei mitkään teknotuuninkikiekot, vaan hillityn nätit, jotka sopii hyvin tohon Golffin luonteeseen.
Ei muuta ku tollaset vaan. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page