Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (893/1774) > >>

tike:
Markun kuvaama Hiace herättää vähintäänkin hilpeyttä Aikamoinen tuning juttu ja pitsiverhotkin

Autopilot:
Quote

Eihän niitä mukulakiviä kiva ole ajaa, mutta jotain perspektiiviä sentään hommaan. Ne ovat vaan tasaisesti ärsyttäviä, mutteivät yllätyksellisiä eivätkä hengenvaarallisia. Googlettamalla "Russian roads" kuvahaulla saa aika moisen mällin täysin uskomattomalta vaikuttavia, mutta ah niin todellisia kuvia. Lähialueen tiet ovat sentään ajettavia. Ne näyttävät usein joltakin tämän kaltaiselta:


Sitä voi kuvitella, miten lystiä on ajaa vaikkapa tuota A128:ia Pietarista Murmanskiin yli 1500 kilsaa, kun se tie on parhaimmillaankin vain vähän parempaa kuin tuo ylempi kuva antaa ymmärtää ja huonoimmillaan aika hirveää. Justiinsa kun kuvittelee saapuneensa hieman paremmalle tieosuudelle ja kiihdyttelee vauhtia vaikka tuonne 80:n korville, etenkin pimeässä on sairaan kivaa, kun tuollainen teräväreunainen kuoppa tulee yks kaks vastaan. Eikä tarvitse tosiaankaan mennä kuin Pietarin reunamille, kun tiestö alkaa näyttää tuolta. Viipurista ei löydy yhtään tuota yläkuvaa parempaa tietä.

-A-


On aivan älytöntä miten valtion rahoilla kunnostetaan kaikki muu infrastruktuuri, mutta sitten jätetään tiet tuollaiseen kuntoon (kaupunkeja ja niitten ympäröiviä alueita lukuunottamatta). Venäjällä kun on aina ollut suurin ongelma logistiikka, niin eikö olisi aika tehdä jotain asialle, esim teitä korjaamalla eikä ainoastaan paikkaamalla, kun kyse ei ole siitä että rahaa ei löytyisi...

PeteL:
Quote

Juurikin tämän takia itään päin matkaavat autorekat ovat täynnä kaupunkimaastureita. Siellä sellaista voi kutsua jopa järkivalinnaksi, toimii kaupungissa eikä hätkähdä keskustojen ulkopuolistakaan tiestöä niin pahasti kuin tavallinen henkilöauto.


Jep, itsekin joskus satunnaisesti erilaisilla kulkuneuvoilla rajan takana vierailleena olen kokenut mahdollisimman korkean ajoneuvon (bussiin rakennettu matkailuajoneuvo) kaikkein mukavimmaksi, koska sieltä näki kaikki 20 cm asfaltin pintaa alempana olleet kaivonkannet ja muut montut niin hyvin.

FIMGP:
Minulla on ja kokemuksia viimeisen puolentoista vuoden ajalta Komin alueen tieverkostosta, bussi ja taksikyydeillä, paikoin on suomessa kynnöspellot paremmassa kunnossa.

Autopilot:
Quote

Ehkä ne rikkaat sit ajelee vaan siellä keskustassa jotain munkkia noilla porvarikärryillä...


Luulisi et Tsetseniassa olisi tiet vasta huonossa kunnossa...mutta jotkut siellä pörrää jopa Reventonilla

http://englishrussia.com/?p=2220

(Lisää superautoja moskovasta) http://englishrussia.com/?p=212

Navigation

Up one level

Next page

Previous page