Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (981/1774) > >>

Sami Aaltonen:
Quote

Taitaa kyllä olla Daimler Double Six eli Jaguar XJ Coupen "luxusmalli. Noita tehtiin n. 400 kappaletta 1974-1978


Kappas joo, keulamerkkiä kun olisi kahtellut vähän tarkemmin. No ainahan Jaget ja Daimlerit on samalta näyttäneet, ellei tiedä mitä katsoo ja mistä. 
No tulipahan kortille, poikkeuksellisen kaunis auto tuo tuon kokoiseksi!

Sami Aaltonen:
Quote

Oho, onpas tyylikäs tuo California!Silti....F355 on kauniimpi, sitä kauniimpaa Ferraria ei näistä uusista varmaan koskaan tehdä.

Sami Aaltonen:
Quote

Double-Six lukee perässä, eli 5.3 litraisella V12 koneella on.Mitä helvttiä!?!?!? Five point three litre Vee Twelve! Absolutely fantastic!!!!!  Never Thought!
******!!! I did not hear the sound!!!! 

No sentään tänään sivukorvalla Manskulla herkuttelin oikeen urakalla. Voi että sentään, vieläkin housunpuntti tutisee siitä nautinnon häivähdyksestä.
Toiseen suuntaan sattumalta lähti juuri valoista sellanen vanhempi 911 Porsche, taisi olla melkeempä niitä kaasarilaitteita vielä ja tottakai FLAT SIX oli ilmajäähdytteinen, kuten olla pitää!

Iso takasiipi (varmaankin jälkiasennus?)ja mukavan ison kokoinen tuhkaluukku. Hittolainen kun tuo hanaa anto, varsin kevyesti mutta riittävästi hörähti.
AI ETTÄ se voi kuullostaa hyvältä! Oikeen sellanen kunnon ... RR RRR RRRRRRRRÄÄÄÄÄÄÄYYYYYYYYYYYYYYYYYYHHHHHHHHHH.........! 
Asiaa, minä tykkään!!!!
Juuri noista vanhoista karkeista 911:sta, juuri tuon takia, näkö, koko, ääni. TYYLIÄ, jota ei uusissa ole, vaikka voimaa on 2 kertaa enemmän pannuhuoneessa.

Muistu muistoja mieleen välittömästi siinä ihmetellessä, kun taannoin Vihdintiellä samanlainen, saman värinen, samanlaisella takasiivellä! ollut 911 sai pari eri kertaa kierroksia urakalla kesäillassa. Jonkinsortin testikoeajo varmaankin taisi olla. Hitto, muistan aina sen saundin kun se tosiaan sielä rajottajan tuntumassa kävisi useamman kerran tuo kiekkamittari. 

Windman:
Quote

Missäs tuo on kuvattu? Ihan kuin oisin jokunen päivä sitten nähnyt tuon kalliossa.


Sports Car Centerin (Catamount Oy) takapihalla huoltamon ovien vieressä Olarinluomassa.

Sami Aaltonen:
Quote

Sports Car Centerin (Catamount Oy) takapihalla huoltamon ovien vieressä Olarinluomassa.


Näin juuri sieltähän nuo kuvat ovat.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page