Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (993/1774) > >>

Pe7e:
Onpas jännässä paikassa toi lämppärin plugi..

JaniV:
muutamat kuvat taas vaihteeksi =)


Polleja menee, onneksi tässä sentään on raidat.
[ Attachment not found - or removed ]

Vanhempaa bimmeriä 3.0 CS
[ Attachment not found - or removed ]

Ja uudempaa... jonka muotoilusta kyllä pidän, ainakin tällä hetkellä.
[ Attachment not found - or removed ]

Tämmönenkin alkanut ajelemaan nurkilla, oliskohan Mach 1
[ Attachment not found - or removed ]

Sami Aaltonen:
Quote

Piälee meni. Selkee kuuskasi eli eka C3  Lieneekö tuo ihan räikkäshifteri vaan. Se keltanen Vette on kuusnelkku.

-A-


Olisiko 68? Noi lokikset näyttää turhan laimeilta 68:siksi, jossa ainakin ymmärtääkseni on isoimmat Cokis lokikset mitä ikinä oli. Mutta minä en niin tarkkaan osaa erottaa noita 68-71 malleja toisistaan. Muistaakseni tosta lokasuojan "hai ritilästä" sen mahdollisesti pystyi sanomaan minkä vuoden auto on kyseessä.

Jokatapauksessa helvtin kaunis auto ja ton jälkeen kun tehtiin se "uusi" taas markkinoille, homma meni ainakin meikäläisen makuun pärseelleen. Ja räikkäsiftherihän se oli tosiaan, pyöri mielessä kauan, mutta en millään saanut sanaa ulosannettua.
Onko tuo 64' luettu tieto vai mistä erotit? 

Sami Aaltonen:
Quote

No, no! Saihan 456:tta manuaalina (456 GT) mutta jostain syystä automaattiversio (456 GTA) vei suuren osan tilauksista:

456 GT: 1,548      456 GTA: 403      456M GT: 688     456M GTA: 650
Tuo M tarkoittaa modificataa, "faceliftiä".Ei voi olla totta, että Automaatti Ferrareria myytiin eniten... Tais mennä USA:n puolelle kaikki nuo, ne kun eivät osaa hämmentää...
Ihme hommaa, minä en miettisi sekunttiakaan kummalla laatikolla tollasen auton tilatessa haluaa, no kaikki eivät hyvän päälle tajua.

Mutta kiitos korjauksesta. Jostain olin vaan lukevinani, että tuo tomaatti aski ei nyt ihan täysin sovellu Ferrarin luonteeseen, mutta sekin taisi olla itseasiassa autosta jutun tehneen toimittajan oma mielipide. 

Sami Aaltonen:
Quote

muutamat kuvat taas vaihteeksi =)


Polleja menee, onneksi tässä sentään on raidat.

Vanhempaa bimmeriä 3.0 CS


Tämmönenkin alkanut ajelemaan nurkilla, oliskohan Mach 1Joo raidat on, mutta ei orginaalin muotin mukaiset Shelby Raidat, joskin ei tainut tarkoituskaan olla. Muistaakseni olivat kapeammat, mitä tässä yksilössä on. Mene ja tiedä näistä sitten.

Tuo 3.0 CS on todella kaunis ja tänään harvinainen auto, vanha kunnon Bemari vailla sähköjohtoliitäntävaihdelaatikkoluistonestopykälätekniikkaa. Raaka mekaniikka puhuu ja niin sen pitää ollakin! Tuo Sweet SIX kuullostaa takuulla upealta.

En usko, että on MAHC1, puuttuu tarroja. Muistaakseni (taas kerran) näissä oli tarroja ympri autoa kertomassa, että äänivalli murtuu.
Vuosimalliltaan tuo sininen Mustang on 69'.

Tänään Viiskulmassa oli ilo kuunnella ohi ajaneen F355:sen upeaa sointia, joka kaikui vielä kauan korkeitten talojen seinien avustamana. Todella piristi helteistä kesäiltaa kun kuuli tätä 5 venttiili Kasia vähän korkeimmilla rundeilla. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page