Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1089/1774) > >>

Jfredrik:
Quote

Valkoinen. Mukava väri näihin syksyn paskakeleihin.


No joo, meneehän se likaseksi, mutta kuulun sellaiseen omituiseen kastiin joka pesee autonsa vähintään kerran viikossa ja aina käsin. Talvella ainakin kaksi kertaa viikossa, että saa suolat pois. Ja jos sillä on ajettu suolassa niin se ei ikinä mene likaisena lämpimään talliin. Juu, freak - I know. 

ToniH22:
Honda, honda ja meitä on monta ja miten se jatkukaan
Tyylikäshän tuo on, mutta periaatteesta en Hondaa koskaan osta.

Jfredrik:
Quote

Honda, honda ja meitä on monta ja miten se jatkukaan
Tyylikäshän tuo on, mutta periaatteesta en Hondaa koskaan osta.


Joo, meillä miehillä on aina erilaisia ja erikoisia angsteja mitä autoihin tulee. Se on varmasti normaalia. Toi on mun kolmas honda (yks Civikki, ja kaksi Accordia) ja koskaan niissä ei ole ollut pienintäkään vikaa. Mutta toki aina siitä ei ole kysymys vaan on ajettavuus, mukavuus jne. Itseäni en tunne mitenkään merkkiuskolliseksi vaan voisin kyllä kokeilla ihan mitä autoa vaan - ja olenkin kokeillut. Hondalla vaan palvelu on ollut sen verran loistavaa (nykypäivänä erittäin harvinaista) että ihan siitä syystä ostin taas Hondan.

nisse90:
Quote

No joo, meneehän se likaseksi, mutta kuulun sellaiseen omituiseen kastiin joka pesee autonsa vähintään kerran viikossa ja aina käsin. Talvella ainakin kaksi kertaa viikossa, että saa suolat pois.

Itsekin silloin puolisen vuotta sitten kun hommasin tuon Stilon, niin tuli kerran viikkoon pestyä, mutta nykyään varmaan kerran kuukaudessa tulee suihkuteltua. Vahattua tulee kyllä monta kertaa vuodessa, kun normiautoilija ei kaiketi vahaa kuin max. kaksi kertaa vuodessa.

Reisi:
Quote

Vahattua tulee kyllä monta kertaa vuodessa, kun normiautoilija ei kaiketi vahaa kuin max. kaksi kertaa vuodessa.


Siis tarkoitatko pesuautomaatin/itsepalvelupesulan automaatin litkuja vai hinkkaatko käsin "oikeilla" aineilla monta kertaa vuodessa ? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page