Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1113/1774) > >>

odo:

Unzki:
Ajoin tuota Panameraa noin kuukausi sitten (kyseessä oli tosin 4S eikä tuo top end-malli) ja en nyt kyllä sanoisi, että se on todella nätti Keulasta ihan ok, mutta perä ja sivuprofiili ei vaan oikein toimi. Sen sijaan sisältä auto oli todella, todella laadukkaasti parsittu kokoon. Laatuvaikutelma oli jopa Porschen tasolla odotettua korkeampaa ja pidinkin sitä vielä laadukkaamman oloisena kuin esim BMW:n 7-sarjaa tai Mersun S-sarjaa.

Ajo-ominaisuuksilta auto on aika omaa luokkaansa omassa luokassaan (kuullostipas tyhmältä), mutta kaikki ajoon positiiviset vaikuttavat teknologiset kilkkeet ei tule vakiona, jolloin rahalla on aika iso osa siinä, kuinka se Panamera liikkuu mutkissa. Samalla oli myös ensimmäinen kerta kun pääsin kokeilemaan Porschen kaksoiskytkin-automaattilootaa (PDK, Porsche DoppelKuplung tjsp) ja teki kyllä suuren vaikutuksen. Vertailupohjaa on VW-konsernin tuotteista, BMW:n DKG:stä ja Nissanin GTR:stä, joista Porschen oli kyllä paras, niin mukavuudessa kuin halutessaan nopeudessakin. Kyllä tuollainen Panamera kelpaisi, mikäli joku avaimet käteen ojentaisi, mutta mielummin sijottaisin kyllä samat rahat ihan perinteiseen 911- linjaan, millä saa myöskin 4-paikkaa ja huomattavasti enemmän nautintoa. Jos sitä Porschella ajais, niin ei niillä takapenkeillä mitään tee kun kerran Porsche on alla

Edit: Nyt vasta tää kirjotus tuntuukin tyhmältä, kun Torsten jostain syystä poisti kuvansa siitä Panamera Turbosta..
Edit2: typoja..

Autopilot:
Eli tässä se kuva, sori Mikko!

Ennen kun pääsin tarkkailemaan tätä luonnossa pidin sitä todella rumana mutta nyt se jotenkin alkaa istumaan silmään, etenkin Turbo-versiona. Tosin vanteista en edelleenkään pidä.

[ Attachment not found - or removed ]

jope95:
Juha on tainut katella Top Gearia 

Sami Aaltonen:
Quote

Eli tässä se kuva, sori Mikko!

Ennen kun pääsin tarkkailemaan tätä luonnossa pidin sitä todella rumana mutta nyt se jotenkin alkaa istumaan silmään, etenkin Turbo-versiona. Tosin vanteista en edelleenkään pidä.Ehkä on parempi, etten sano mielipidettäni tästä Porssen uusimmasta GT laitteesta.  On meinaa niin............... jännän näkönen. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page