Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1141/1774) > >>

ansis:
Näin meilläkin, huvittavin juttu on kuitenkin erään lähipiiriin kuuluvan valokuvaussessio porintiellä pari kuukautta sitten. Hänellä myös luovutusesto päällä. Peltipoliisin räpsystä oli menny kuponki hänen toiseksi edelliseen osoitteeseen, jolloin ei ollut kieltoa päällä. Lainkuuliaisena ihmisenä hän oli kuitenkin maksanut muutaman päiväsakon tuossa osoitteessa käytyään. Voi muuten olla mielenkiintoinen tilanne jos exex ositteeseen ei enää ole mitään kontakteja ja rangaistusvaatimuksista ei täten saa kohtuullisessa ajassa tietoa??

Unzki:
Quote

Reksiteritiedot saa pyynnöstä salattua jolloin vain viranomaiset saavat omistajan / haltijan osoitetiedot, niin halutessan. Luultavasti näiden erikoisuuksien omistajat ovat käyttäneet tätä "optiota".
AKE:n kautta homma hoituu ilmaiseksi (ainakin ennen).


Ei tunnu toimivan. Meillä molemmissa autoissa ko. "palvelu" päällä, AKElta tietoa ei saa, mutta sitten taas esim 16400 tms palvelut kertovat kuitenkin joten yhtä tyhjän kanssa. No, eipä maksanut mitään..

Henkka:
Quote

Ei tunnu toimivan. Meillä molemmissa autoissa ko. "palvelu" päällä, AKElta tietoa ei saa, mutta sitten taas esim 16400 tms palvelut kertovat kuitenkin joten yhtä tyhjän kanssa. No, eipä maksanut mitään..


Mulla on sama palvelu aktivoituna. Aikanaan omistimme automallin joka oli aika suosittu ja helppo ottaa "lainaan". Siksi tein aikanaan kiellon ja sepä seuraakin perässä seuraaviinkin autoihin, ellei hommaa peru.
Tosiaan korjataan edellistä. Salatuksi ei saa auton omistajan nimitietoja, eikä paikkakuntaa. Mutta jos on myös salainen puhelimen numerotieto, niin on jo vaikempaa löytää se tarkempi osoite, ainakin isommalla paikkakunnalla.

OH-LGA:
Quote

Se suttaus idea nyt on vaan siinä, että joku fiksuna itseään pitävä kateellinen idiootti voi ottaa ton rekkarin netistä näkemästään kuvasta, ja tehdä sitten mitä nyt tollasen idiootin mieleen saattaa tullakin. Auto voi sijaita Ivalossa, mutta tämä idiootti asuu Espoossa. MItä nyt tollaset idiootit, jotka haluavat kateellisuutensa osoittaa voivatkaan keksiä? Mene ja tiedä kun en osaa noita ajatuksia lukea.


Mihin Sami pyrit? Eikö sen auton voi naarmuttaa kuka tahansa ohikulkija nähdessään sen auton missä vain jos siltä tuntuu? Vai mihin pyrit?

Itse en usko että Jaggeni olisi ollut vähemmän ilkivallan kohteena mikäli itselläni olisi ollut esim. AKE:n kautta salattuna auton kotiosoite, koska yleisillä pysäköintialueilla ainakin omaan autooni kohdistunut ilkivalta tapahtui...

Ja se joka omistaa erikoisemman auton, on varmasti sen osannut myös vakuuttaa. Se, että suomalaiset jostain ihmeen kumman syystä ovat kateellista kansaa on asia minkä kanssa on elettävä... Jos joku haluaa jonkun esim. italialaisen peltilehmän tärvellä niin ei se siihen rekkaria tarvitse.

Sami Aaltonen:
Quote

Mihin Sami pyrit? Eikö sen auton voi naarmuttaa kuka tahansa ohikulkija nähdessään sen auton missä vain jos siltä tuntuu? Vai mihin pyrit?Tottakai, kaiken voi laittaa paskaksi kuten Tapiolan Sampokujan Jokeripysäkinkin jos siltä tuntuu, ohi mennen vaan kun se on kivaa. Aivan sama onko se Jaguar tai Mersu tai Toyota, jos siltä tuntuu.

Tarkoitin vaan sitä, että netissä pyörii idiootteja, jotka voivat hyvinkin saada päähänsä kaikenlaista. Ja kun ja jos saavat rekkarin kautta selvitettyä asioita ohi mennen, ei varmaan tarvitse kertoa mitä siitä voi seurata?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page