Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1145/1774) > >>

Juha:
Quote

Onkos kellään tietoa, mikä mahtaa olla vikana kun ajelin Peugeot 206:lla Kehä II:lla, niin aivan yhtäkkiä jäähdytysnesteen lämpötilan mittari nousi n. 70:stä asteesta reiluun sataan asteeseen ja hälytysvalot syttyivät. Pysähdyin sitten siihen tien varteen ja annoin viiletä. Sen jälkeen toimi ihan normaalisti. Lämpömittarin viisari nousi siis tosiaan ihan silmissä ylöspäin, aina sinne punaiselle alueelle saakka.


Auton merkki jo kertoo kaiken.  .
+0 taitaa olla ranskalaisilla autoilla lämpötilaraja ettei tuu ongelmia.

Sami Aaltonen:
Enpä olisi uskonut näkeväni sitä päivää kun Saab kertoo lopettavansa autojen valmistuksen. 

Lentokärpänen:
Quote

Onkos kellään tietoa, mikä mahtaa olla vikana kun ajelin Peugeot 206:lla Kehä II:lla, niin aivan yhtäkkiä jäähdytysnesteen lämpötilan mittari nousi n. 70:stä asteesta reiluun sataan asteeseen ja hälytysvalot syttyivät. Pysähdyin sitten siihen tien varteen ja annoin viiletä. Sen jälkeen toimi ihan normaalisti. Lämpömittarin viisari nousi siis tosiaan ihan silmissä ylöspäin, aina sinne punaiselle alueelle saakka.Voipi vika olla myös tuossa jäähdytinnesteen mittarin lämpötilan anturissa joka on siis eri asia kuin tuo termostaatti ja eri asia kuin jäähdyttäjän tuulettimen anturi.
Ex:n riisipussissa rupes samallalailla pelleilemään. Lämmöt yhtäkkiä mittarin mukaan tappiin mutta flekti ei kuitenkaan ruvennut pyörimään vaikka mittarin mukaan olisi pitänyt niin tehdä.
Muutamia kertoja tuon teki ja vika poistui kun nesteen lämpötila-anturin vaihtoi.
Rupesko sulla jäähdyttäjän flekti pyörimään kun noi lämmöt nousi yli sen rajan mikä saa flektin päälle.

tom_joke:
Quote

Enpä olisi uskonut näkeväni sitä päivää kun Saab kertoo lopettavansa autojen valmistuksen. 


Ihmettelin jo 80-luvulla, että kuka noita laatikoita ostaa!?

ovalila:
Quote

Enpä olisi uskonut näkeväni sitä päivää kun Saab kertoo lopettavansa autojen valmistuksen. 


Niin tai siis Kenraali Moottori sanoo Suapille että se loppu ny. Tuskin Trollhättanissa sitä oltaisiin haluttu lopettaa......

Navigation

Up one level

Next page

Previous page