Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1293/1773) > >>

Sami Aaltonen:
Olipa kerrassaan upea Concours tapahtuma sunnuntaina Kakskerrassa Turussa. Ilma suosi ja autoja oli paikalla käsittämätön määrä, mitä edellis vuosiin vertaa.

Lamboja oli paikalla todella monta, Urraco ja Jarama edustivat vanhempaa klassikko kantaa kun taas Gallardoja oli useampi ja sokerina pohjalla oli tottakai Sipoossakin nähty Murcíelago, joka veit taas kyllä sanattomaksi. (la-su yhteensä 100-150 otettua kuvaa varmasti riittävät ensi hätään varmistamaan hyvän lopputuloksen...)

Muutenkin näin Lambojen ulkopuolelta; en tiennyt Suomesta löytyvän niin montaa 60-luvun Aston Martinia, olivatko sitten vain käymässä täällä vai ihan Suomessa olevaa kalustoa, siitä en selville päässyt.
Myöskin V8 Vantageja oli useampi, Lotuksia uusia ja vanhoja, Europa malleja jopa 2.
Mutta päivän rankimmat äänet eivät suinkaan lähteneet Lamborghinin V12:sta, vaan Silver Meteor-Replikasta, jonka 27 litrainen V12, suorilla putkilla piti sopivasti mekkalaa käynnistysnäytöksien aikana.

Ainoa mitä jäin kaipaamaan; GT3 RS/GT2 Martini Porschet loistivat poissaloaan, joita kuitenkin pari uudempaa ja vanhempaa Turboa paikkasi jotenkin kuten. Myöskin uudemmat Ferrarin GT-autot olivat poissa, mutta joukosta lötyi sentään yksi harvinainen 400GTA; kyllä; automaatilla.

Joka tapauksessa, upea päivä kertakaikkiaan. Kaiken kruunasi hillitön flaksi kun pois lähdimme kartanolta; mikäs siinä 2-3 auton takaa katsella Murcíelagon takavaloja Hirvensalosta Turkuun mutkaisella maalaistiellä; keskustaan asti. Vielä sitten pisteenä päivälle Jaraman 2 eri ohi ajoa Turun moottoritiellä.
Loistavaa.!

Kuvia tuli about 400.....joten palaamme ehkä joskus vuonna 2020 asiaan kuvien kera tapahtuman osalta.

Sami Aaltonen:
Quote

Mitäs tällä aitoudella tarkoitat? Viittaatkos mahdollisesti siihen, että ko. merkin autoissa sykkii nykyään Ainoasta Oikeasta Autonvalmistusmaasta kotoisin olevan Ainoan Oikean Automerkin Sydän?


Pelko Audin näppien löytymisestä liiallisena innostuneisuutena Murcíen seuraajan kohdalla, sitä tarkoitan.
Mutta sen mitä nyt tänään kuulin hujuja, näin ei pitäisi onneksi käydä. Murcíen seuraajasta tulee ainakin kevyempi ja rankempi laite mitä tänään Murcíelagon viimeinen malli; Super Veloce edustaa. Saamme siis vesikielellä odottaa mitä tuleman pitää.

JaniV:
Eipä tule tälläistä volkkaria ihan joka päivä vastaan 
Kovakattoisia kyllä näkyy välillä...

[ Attachment not found - or removed ]

hepis:
40 Beautiful Examples of Car Photography. Melkomoisen hienoja kuvia. 

http://www.hongkiat.com/blog/beautiful-examples-of-car-photography/

Sami Aaltonen:
Jos tossa oli upeita valokuvia, tässä pätkässä on ehkä yksi legendaarisimmiista GT autojen äänistä ikinä.
Enjoy; 1997 McLaren F1 GTR Longtail.
http://www.youtube.com/watch?v=9OHzQIfZMIc

Navigation

Up one level

Next page

Previous page