Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1369/1773) > >>

Pe7e:
Quote

Olikos juuri tuo 500kpl valmistusmäärä, Suomeen tuli 10 vai alle 10 kappaletta?

Juu jotain tuollaista, kaik män kuin kuumille kiville

virtamatti:
Quote

On mielipuolista ostaa auto, mihin ei ole varaa, mutta sellainen on pakko olla imagollisista syistä, kun huonommalla ei voi ajaa.

Onko täällä joku ehdottanut moista tai kertonut omistavansa auton johon ei ole varaa? Niin juuri, ei. Ainoastaan sinä toistelet tätä asiaa, koska et pienessä maailmassasi suostu ymmärtämään, ettei persoonallisen, omistamishalua herättävän auton tarvitse maksaa omaisuuksia. Toisaalta myöskään ajamisen iloa omistajalleen tuovan kulkineen hankkimiseen ei tarvita Nokian pääjohtajan liksaa. Ainut minkä ymmärrät on se, että Tojota Sorollanauris ei sitä ajamisen iloa tuo. Siinä olet oikeassa.

Kanssasi on aika vaikeaa saada mitään järkevää autokeskustelua aikaiseksi koska maailmasi sisältää ainoastaan "perusfamilysedaneita" ja "ihq mäklamportsiinejä". Toisaalta maailmassasi sen "perusfamilysedanin" ainoa tehtävä on olla halpa, näkymätön, paska ajaa ja kuluttaa vähän polttoainetta. Jos joku erehtyy laittamaan sellaisen alle alumiinivanteet niin se on "turhaa pröystäilyä" etkä ymmärrä sitä. Toisaalta sitten ei ole mitään väliä jos joku menee ostamaan 300k€:n Gallardon. Ei ole väliä vaikka se kuluttaisi sata litraa satasella, olisi aina rikki ja huollattaminen & vakuuttaminen maksaisi muutakin kuin pähkinöitä. Ei ole väliä, koska se on ihq ja olet nähnyt juutuupissa kun sillä ajetaan kolmeasataa.

Ainahan sitä pitäisi yrittää ymmärtää, mutta joskus se on kyllä äärimmäisen vaikeaa...

jope95:
Quote

Juu jotain tuollaista, kaik män kuin kuumille kiville


No eipä ole ihme 

virtamatti:
Quote

Juu niinhan tuo nuoriso näyttää tuota madaltamista tekevän. Kun omaani haeskelin käytännössä kaikki olivat sen 35mm madallettuja.

Ei ne nyt välttämättä kaikki ihan sitä nuorisoa ole. Kyllä auton ulkonäön parantaminen kiinnostaa muitakin . Ja Sciroccon ostajista varmasti isohko osa on sellaisia, jotka tykästyvät auton ulkoiseen olemukseen ja haluavat nimenomaan Sciroccon. Eli sellaisia ihmisiä joita kiinnostaa ajaa hiukan massasta erottuvalla menopelillä. Siksi varmasti myös käytetyissä on paljon sellaisia, joita on madallettu tai tehty muuta pientä ulkonäöllistä parantelua..

Quote

Omaan silmään auto näyttää juuri siltä kun haluan
No mutta sehän on toki pääasia että omistaja on itse tyytyväinen. Asia kunnossa. Ei muuta kuin nautinnollisia kilometrejä Roccon ratissa, kyllä sillä kelpaa..

kume:
Focus on baska auto, koska siinä on huono äänieristys!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page