Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (145/1774) > >>

Aaltonen:
Näköjää aina on niin, että mikään ei kelpaa...... Ei sitte ees super harvinaiset ainutlaatuset Lemans kuvat....

topgun:
En tiedä kuuluisko ihan tähän threadiin, mutta sattuipa tuommoinen silmään. Hienoa katsastustoimintaa.. http://ugly.blerp.org/~karvonen/konetienkatsastus/

Osku:
Eipä ole pisnismiehen silmää herra katsastusliikkeen johtajalla ollenkaan. Yhtään mistään mitään tajuava olisi estänyt odotettavissa olevan katastrofin tahdikkaalla käyttäytymisellä ja syvällä anteeksipyynnöllä, sekä katsastusmiehen erottamisella tai ainakin puhuttelulla. Jos näin olisi tehty, tuota nettisivua tuskin olisi. Tuollaisen anteeksipyytävän toiminnan ja vastuun ottamisen pitäisi olla ihan peruskauraa yritystoiminnassa.

Olisikin hauska nähdä katsastusraportteja joistain Saksasta tuoduista raadoista. Mikäli 85dB:n kuulosuojaintyöskentelyrajaa noudatettaisiin myös autoissa, voisi Tulli ojentaa monelle myönteisen päätöksen ohella Peltorit.

svirkkul:
Kun katselee autokuvia ja niiden kommenttointeja (ei ainoastaan täällä) niin monesti tulee mieleen että onko tästä kuvasta tehnyt hyvän tuo 100keuroa maksanut auto vai joku muu elementti?

Uskallan väittää että jos otetaan kaksi täsmälleen samanlaista kuvaa perhe corollasta ja M5 bemarista niin pemu kuvaa ylistetään enemmän. Eikös niin?   

Quote

En tiedä kuuluisko ihan tähän threadiin, mutta sattuipa tuommoinen silmään. Hienoa katsastustoimintaa.. http://ugly.blerp.org/~karvonen/konetienkatsastus/


Eihän tuollaiset ole mitään uutta. Kouluaikainen luokkakaverilla ei lähtenyt auto (vm peitsi ja kirves) käyntiin kun piti lähteä yksityiseen katsastukseen. Soitto katsastukseen ja katsastaja sanoi "Tule käymään papereiden kanssa niin katsotaan mitä voidaan tehdä" Meni komeesti läpi. 

Aaltonen:
Tässä kyllä olen Kaiman kanssa samaa mieltä.....Jotenkin vaan tuppaa aina tolleen olemaan....

Navigation

Up one level

Next page

Previous page