Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1449/1774) > >>

Unzki:
Quote

Autoharrastajat, ottakaa ensin nitro suuhun ja avatkaa vasta sitten tämä uutinen Lamborghi Gallardo L140 :sta 


Kaikkihan ne huonot autot jossain vaiheessa tuhotaan? Ymmärrän kyllä omistajaa siinä mielessä, että moinen palvelu ei kyllä oikeasti kuuluisi ko. automerkille. Asiasta enemmän juttua autoblogissa. En yhtään ihmettelisi, vaikka Lamborghini lahjoittaisi uuden auton asiakkaalle, ihan PR-mielessä..

Unzki:
Mistä tietää, että kevät on ovella? No siitä tietenkin, että autotalleihin rupee taas ilmestymään jos jonkinmoista kulkuvälinettä kaverille jos toisellekin!

Tänään sunnuntaina vallitsi oikein mukava aurinkoinen kevätkeli kaverin uusimman perheenjäsenen testaukseen. Piti odotella paljasta asfalttia jonkin aikaa, sillä nyt oli kyseessä astetta äkäsempi peli. Tänään oli siis ajossa Porsche Turbo 996, mutta "hieman" piristettynä versiona, tehoa n. 560hp/680Nm. Muutenkin tekniikkaa oli melkoisesti muutettu normaalista turbosta poikkeavaksi mm. GT2:n kytkin, kevyempi vauhtipyörä sekä jarrut, Techartin säädettävä alusta, Enco Exclusiven tehosarja sekä putkisto jne. Taitaa olla yks nopeimmista peleistä millä tähän asti tullut ajettua, oli harvinaisen häijy fiilis kun neliveto sutii vielä kolmosella 100kmh/h+ vauhdeilla kun ahdot tapissa. Tuo GT2:n kytkin&vauhtipyörä-yhdistelmä teki myös liikkeellelähdön sekä vaihtamisen hyvinkin mielenkiintoiseksi, kytkintä voisi pikemminkin kuvata on/off- napiksi Täytyy odotella kesäkelejä, että pääsee kunnolla kokeilemaan, mutta sanotaan niin, että kiihtyvyyden osalta ei oikeen mikään tunnu taas miltään. Voi voi

Muutama kuva loppuun
svirkkul:
Bemarilla saa 

fly_boy:
Renkaiden vaihto, varma kevään merkki. Samalla myös kevään ensimmäinen pesu. 

[ Attachment not found - or removed ]

FINLAS:
Täällä tuli myös eilen laitettua kesätassut ranskattaren alle. Vielä pari pikaista räpsyä tältä illalta. 

[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

EDIT: Pakko vielä itsekin todeta, että on kyllä todella upeita nuo Mikon Porsche kuvat aiemmilla sivuilla!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page