Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1465/1773) > >>

Miksu:
Quote

20 vuotta sitten tehtiin vain yhtä Jaguar-mallia joka tänä päivänä ei ole 100% naurettava.Jaa, en ole vielä törmännyt yhteenkään Jaguaariin joka olisi mielestäni naurettava, en ole fanaatikko, mutta silti mielestäni kaikki Jagget ovat hienoja, tyylikkäästi toteutettejua laitteita, joilla on varmasti ilo ajaa.

nisse90:
Quote

Täytyy kyllä myöntää että yllätyin aikalailla kun kuulin että 1.2 koneesta saa 140 heppaa irti. Toisaalta sitten taas, saako kyseistä moottoria Passattiin? Meillä kun tuolla ykkösautolla (Mondeo) tulee eniten kilometrejä vuodessa ja tilavuutta arvostamme yli kaiken. Focuskin on jo ahdas kun koko perhe (4 henk) ahtautuu sinne. Mondeossakin alkaa jo polvet lyömään etu-istuintia, istuin kummalla puolella tahansa, niin että edessä istuu joku...

Ostakaa Superb. Tilaa on vaikka muille jakaa. 1.2TSI:tä siihen ei vaan taida saada. 1.4TSI taisi olla pienin motti.Miksu:
Pohdinnassa on ollutkin. Tosin 2.4 Turbo-rieselillä. (Muistaakseni sellaisesta puhuttiin, vai oliko 2.2...) Superb on tosiaan tilava, samoissa Mondeo the tilaihmeen kanssa. Kenelläkään tuttavista ei vain ole Superbia ollut niin ei oikein tiedä käytännön kokemuksista. Mondeossa taidetaan siis pysyä ainakin toistaiseksi.

Kreeta:
Lopettakaa tuo tyhjänpuhuminen ja hommatkaa Sitikka. Siellä on sentään asiat vielä kunnossa nimittäin Dieseliä löytyy kunnon varustetasolla vaan kahdesta litrasta ylöspäin.

Miksu:
Ne on sellasia kinnereitä että sinne ei mahdu edes 4 golfbägiä ennenkuin penkit on kaadettu.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page