Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1501/1774) > >>

sami:
Jos vaivaa jaksaa nähdä niin Tallinnassa voi hyvinkin saada melkein puoleen hintaan. Ainakin about 6v sitten kun omaan muuttoauto-Seattiin sen asennutin (eberi viikkokellokaukosäätimellä 1000e).

nisse90:
Quote

Webastojen/Eberien asennuksissa on aivan tähtitieteelliset katteet, vertailu kannattaa, tosin syksy on hankalaa aikaa kun et ole yksin liikenteessä


On näköjään. Tällä hetkellä paras tarjous on tasan 2500€, joka siis sisältää Webasto evo 4:sen kellolla ja gsm-modulilla ja kun en maahantuojalla laittanut tuota lohkolämppäriä (oli sikahintainen Seat centerillä), niin samaan settiin tulee vielä lohkolämmitin, sisätilanpistoke + akkulaturi. Kallein tarjous em. setistä on tällä hetkellä 3383€. Eli eroa kalleimman ja halvimman välillä 883€ vielä kun odotellaan tarjousta kuudesta paikkaa

oscartango:
Nykyisessä kulkineessa on myös Webasto. Motonetin tarjouksessa oli Defan 1204 akkulaturi-setti 119,90€ joka on must kaikille joilla on Webasto/Eber. 4 ampeerin lataus pitää akun kuntoa hyvin yllä jos silloin tällöin kytkee vaikka yöksi.

http://kauppa.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=45-4947

juice:
Mitä ihmettä? Työkaveri asennutti uudenkarheaan Hiluxiinsa kaukosäädettävän ja ajastettavan Eber-laitteen reilu vuosi sitten Sodankylässä ja hintaa oli noin 800 euroa. Kyseli useammalta liikkeeltä ja muut tarjosivat noin tonnin hintaan.

Kreeta:
Parit vuokrabimmeristä.

[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page