Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1549/1774) > >>

ovalila:
Quote

Niin että pitää kaikki mahdolliset ajo-ominaisuudet karsia caddystä? Onko tuo ehkes nelikko?


Jaa siis että mitkä......?? 

Nollie:
Quote

Niin että pitää kaikki mahdolliset ajo-ominaisuudet karsia caddystä? Onko tuo ehkes nelikko?


eikai tollasella oo vakiokorkeudellakaan mitään ajo-ominaisuuksia. Tänään jätti ekan kerran matkan päälle, taikka matka ei päässyt edes alkamaan kun porsi starttimoottori. No, huomenna kaverin varaosavolkkarista uus startti ja taas toimii, toivottavasti. Ja ei, ei oo nelikko, edestä raapii.

JaniV:
Jaa... täällä on volkkareita, pistetääs lisää sitte.


[ Attachment not found - or removed ]


[ Attachment not found - or removed ]

cabpilot:
Jee! VW-konsernin diesel-moottoreissa on tapahtunut suuri edistys! 2006 VW Passat reputti 2008 katsastuksessa liian suurien pakokaasuarvojensa takia, 2008 Skoda Octavia reputti 2010 katsastuksessa myös liian suurien päästöjensä takia. Molemmissa peleissä oli sama 1,9TDI-moottori (77 kW). 2010 Skoda Octavia tuli hankittua uudella 1,6TDI (77 kW) GreenLine-moottorilla. Skodan GreenLine antoi vuonna 2012 dieselin k-arvoksi 0,01. Reputusputki on katkaistu. Tästä on hyvä jatkaa päästöttömästi eteenpäin. 

http://www.taloustaito.fi/fi-FI/+auto/ae/autoesittelyt-ja-merkkiuutiset/skoda-greenline

cabpilot:
Näillä autoilla kolaroidaan eniten. Mistähän se johtuu...

"Kaikkien vahinkojen osalta aivan kärjessä keikkuvia autoja yhdistää yksi tekijä: ne ovat uusia maastoautoja tai tila-autoja, kuten Toyota Landcruiser, Volvo XC 90, Chrysler Voyager, Kia Sorento ja Mercedes-Benzin ML-sarja."
 
http://www.iltasanomat.fi/autot/nailla-autoilla-kolaroidaan-eniten---katso-miten-oma-autosi-sijoittuu/art-1288453202653.html

Navigation

Up one level

Next page

Previous page