Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1573/1774) > >>

Miksu:
Mun skootterissa on vaan 50cc ja silti se kirpasi kun eilen tankkasin "vain" 2.5L mutta siihenkin meinas mennä jo vitonen. Ennen sai tankillisen 5.5e... Ja vaan 2.2L kyllä se silti kuluttaa varmaan ihan tarpeeksi jos ei oikeasti tarvitse korkeaa maavaraa pienessä paketissa mihinkään. On vaikea kuvitella metsuria käyttämässä Evoqueta työautonaan. Suomessa kun kaikki on kallista...

Diibadaaba:
No osta tollanen ja kerro onko kallis? On se joka tapauksessa kalliimpi ajettava kun Derbi DRD

Kreeta:
Jos 2-litrasen kulutus on liikaa niin eikö siinä vaiheessa kannata jo kulkea bussilla.

Diibadaaba:
Riippuu vähän kuka ne bensat sille köyhälle amiksen pojalle maksaa siinä vaiheessa kun autokorttia ollaan suorittamassa. Jos se on isi ni sithän se on ihan yks hailee.  Töihin pääsee kyllä, mutta opiskeluitten ohella ei pysty välttämättä joka päivästä työtä tekemään joten rahaa tulee suht niukasti ja jos siitä tienestistä sen 80% menee bensoihin ni voi mieli muuttua hyvin nopeasti tuo 2l pienen kulutuksen suhteen.

Miksu:
Laskeskelin tuossa että itse joutuu vanhemmilta nykyisillä hinnoilla rahaa ruinaamaan. Kelalta saan ehkä sen 100e kuussa millä saan viikon bensat Riesaan... 85-90e per tankki ja sillä ajaa toivottavasti viikon.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page