Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (161/1774) > >>

Aaltonen:
Quote

Miksi aina biimerille? Ei tossa kirjoituksessasi mikään muu paistanut kuin se puolustelu, mut miten vaan. (Epäilen kuitenkin, että olisit samoja kysymyksiä esittänyt, jos biimerin lootaa olis haukuttu..).


Epäile sinä mitä epäilet, mie nyt vaan sanoin tossa, että ajokilsat varmaan näkyy auton tekniikassa, vai näkyykö? No sama se on mihin tollasta 10 vuotta vanhaa autoa tänä päivänä vertaa, vertaat sitä uuden Passatin automaattilattikkoon, niin tottakai siinä on eroa yöllä ja päivällä siinä vaihtamistavassa. Tekniikka kehittyy.
Mut tää menee taas samanlaiseks sössäämiseks kun taannoin.....jos tätä jatketaan.

Aaltonen:
Quote

Noh noh pojat, pitää varmaan seuraavaks ajaa Ferraria niin ei voi kukaan syyttää puoluellisuudesta tai vaikka Mersu 


No mikäs sua ennenkää on estäny ajamasta tollasia, sinne vaa ajamaan. 

B777:
Sedät ihmettelee[ attachment removed ]

(Juu juu, kohinaa, ISO 1600 käsivara eikä neat imagea kun ei jaksa säätää)

hepis:
Tjooo...  Kymmenen vuotta vanhojen ja parisataa tuhatta ajettujen autojen vertailu on vähän hankalaa, kun ei tiedä miten niitä on kohdeltu. Moottori ja laatikko ikääntyvät äkkiä ennen aikojaan, jos öljynvaihdot ja muut huoltotoimenpiteet jätetään retuperälle. Valitettavan moneen autoon olen törmännyt, joille ainoa tehty huolto on ollut bensan lisääminen tankkiin. Jos esimerkiksi automaattilaatikossa öljy on jo väriltään lähempänä mustaa kuin punaista, niin eipä sen toimivuudelta voi paljoa odottaa. Moni moottori on pilattu ajamalla samoilla öljyillä (usein sekin vielä halvinta mahdollista) moninkertainen matka vaihtoväliin verrattuna.

Osku:
Quote

Sedät ihmettelee


"Mitäsääny, täähän on manuaali, tässä pitää painaa kytkintä kun haluaa auton käyntiin"

Eli siis mitä toi tuolla nurmella tekee?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page