Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (165/1774) > >>

Juha K:
Quote

Koska turhaudun.. siksi  Ihan sama mitä muut tästä miettii, mutta ihan sama mitä tänne Jenkeistä sanoo aina sitten käy näin. Joten seurauksena on super turhautuminen. That's it.


Tässä lääkettä turhautumiseen, keskitytään me vaan näihin miesautoihin. http://kuvia.1g.fi/kuvat/Taphtumat+2006/DefaFinals2_9_06/

Aaltonen:
Quote

Tässä lääkettä turhautumiseen, keskitytään me vaan näihin miesautoihin. http://kuvia.1g.fi/kuvat/Taphtumat+2006/DefaFinals2_9_06/


Oujee!!!!! Voikun kaunista muotoilua kuminsavun kera! Ja voimaa voimaa voimaaaaaa! Kun iso kasi rääkäsee, siinä kannattaa muitten siirtyä syrjemmälle... Nyt voi mennä hyvillä mielin nukkumaan, rupeskin jo ahdistamaan...

Henkka:
En tarkoittanut tuota tuossa yllä mitenkään ivallisesti, Sami.

Usein vain tuntuu että kova vääntö näissä jutuissa, koski aiheet autoja tai taidekuvia, päättyy siihen että koet "kaikkien" olevan sua vastaan.

Ei se niin ole. Mutta mitä "eetteriin" päästää niin pitää myös elää muiden mielipiteiden kanssa. Vaikka ne olisivat päinvastaisia.
Onhan täällä ollut ilmassa sellaista "heittelyä" havaittavissa tiettyjen osapuolien välillä, mutta siitä on turhaan ottaa mittaa täyteen, kun se ei ole vain yksipuolista. En mä koe palstaa lukevana, että se olisi vain sinuun kohdistuvaa.

Siis hiekanmurut sukasta pois ja kerosiinin tuoksua metsästämään! 

Pe7e:
Tällänen taksi tuli bongattua HKI:n illasta.. joku C Mese kai tuo on mutta rekkari on pääasia 
[ attachment removed ]
älkää välittäkö laadusta: kuva on otettu liikkuvasta bussista, liikkuvasta kohteesta, kovassa vauhdissa, pimeässä, sateella, likaisen/märän ikkunan läpi ja kännykällä! 

Andersson:
Onko kello 19 jo yöelämää? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page