Autoista (Autokuvia ja keskustelua autoista - Henkilöautot)

<< < (1681/1774) > >>

tuma:
Quote

Suosittelen lämpimästi! Mulla olis sulle yks hyvä ehdokaskin sopivasti tyrkyllä http://www.nettiauto.com/porsche/cayman/5428619

Mielummin 911, sillä isolla picnicpöydällä. Varmaan Arton Tampereelta tunnet, jos enemmänkin Possuja harrastat. Häneltä sitten kyselen vinkkiä, jos alkaa kiinnostamaan... Mutta kiitos vinkistä. Tuo gayman ei ole koskaan houtellut, mutta enpä noihin niin kauheasti ole perehtynytkään kun ei ole ollut ajankohtaista.

Unzki:
Quote

Tuo gayman ei ole koskaan houtellut, mutta enpä noihin niin kauheasti ole perehtynytkään kun ei ole ollut ajankohtaista.

Joo onhan tuo vähän tehoton vessa, mutta sitäkin tasapainoisempi ja nautittavampi ajaa

nisse90:
Quote

Lähipäivinä selvinnee ainakin Ocun melut allekirjoittaneelle.

Onkos jo käyty koeajolla? Millainen oli? Tässä yksi melutasoa haukkunut arvio: http://www.taloussanomat.fi/autot/2013/02/03/kovaaaninen-kansanauto-idasta-skoda-octavia/20131732/304

svirkkul:
Quote

Onko muuten jossain luettavissa tutkittua tietoa kuinka paljon renkaan pito-ominaisuudet heikkenee vanhetessaan, joku vertailutesti esim?


Kuin tilauksesta uusimmassa Moottori-lehdessä on testiä. Hyvässä kunnossa oleva vanha saa kylmää kyytiä. Huh huh  

Quote

Hyväkuntoiselta näyttävä, mutta vanha nastarengas osoittautui petolliseksi valinnaksi talvikeliin. Testissä vanhoilla nastarenkailla varustettu auto pysähtyi jäisellä alustalla sadan kilometrin tuntinopeudesta 70 metriä myöhemmin kuin uusilla nastarenkailla varustettu auto. Kun uusia renkaita käyttänyt auto pysähtyi, vanhoilla renkailla matka jatkui vielä 50 km/h nopeudella. Vanha rengas hävisi uudelle kirkkaasti myös muissa testatuissa ominaisuuksissa.

http://autoliitto-fi-bin.directo.fi/@Bin/4c1cc66c6b1df4db9d7bd0be4a919de5/1362760334/application/pdf/7066697/0308%20Moottorin%20talvirengastesti.pdf

Vieläkö löytyi vanhojen nakkien puolustajia? 

susiluoto:
Tuota noin, jos kuvista kattelee ja laskeskelee nastojen määrää tai sijoitus uudessa ja vanhassa, pikku heittoja jotka jotenkin vaikuttavat, kuvio erimoinen silmillä katottuna.
Voiko kauppauusi rengas ja 12 vuotta-3 kuukautta vanha rengas ollakkin lähes sama.Eli kolme kuukautta ajettu rengas, ehkä kokonainen talvi ja sitten 12 vuotta vanha, missähän se ero.
uusihan on aina uusi mutta yhden talven jälkeen en renkaita vaihda jos ehjät ovat.Mikähän ero mahtaa olla jos verrataan vuoden vanhaa Continentalia ja vuoden vanhaa misukkaa tai ryssänokiaa, entä muita esim. bridgestonea tms.Mahtaako ero olla sama  uuteen kun vuodenvahaan tai 12 vuotta vanhaan.Nakeistahan jo Sami tehtiin testi iltapulussa, olivat vanhoja ja olleet autossa, mikroobeja ja jänniähän niissä oli.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page