FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.09.17, 09:31

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Concorde Performance System
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Concorde Performance System  (Read 559 times)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Concorde Performance System
« on: 13.04.16, 17:37 »

Terve! Kenelläkään käytössä otsikon ohjelmaa? Toimiiko se vain P3D:ssä vai toimiiko myös FSX:ssä? Itselläni asennuksessa tulee runtime error: Cannot open file C:\Users\Axu\AppData\Roaming\Locheed Martin\Prepar3d v3\DLL.XML.

Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Concorde Performance System
« Reply #1 on: 13.04.16, 18:14 »

On käytössä, eipä tuota ilman oikein pärjää Smiley Toimii nimenomaan FSX:ssä. Jos on ollut aikaisemmin P3D asennettuna, mutta olet sen poistanut, niin Windowsin rekisterissä saattaa olla jälki tuosta P3D:stä ja installeri luulee sen olevan asennettuna. Se ainakin on aiheuttanut tuota ongelmaa. Jos näin on, täytyy P3D poistaa windowsin rekisteristä.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Concorde Performance System
« Reply #2 on: 13.04.16, 19:14 »

On käytössä, eipä tuota ilman oikein pärjää Smiley Toimii nimenomaan FSX:ssä. Jos on ollut aikaisemmin P3D asennettuna, mutta olet sen poistanut, niin Windowsin rekisterissä saattaa olla jälki tuosta P3D:stä ja installeri luulee sen olevan asennettuna. Se ainakin on aiheuttanut tuota ongelmaa. Jos näin on, täytyy P3D poistaa windowsin rekisteristä.

Poistin P3D:n, mutta en löydä sitä rekisteristä (Windowsnappi + R, regedit)...

Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3052
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Concorde Performance System
« Reply #3 on: 13.04.16, 19:59 »

Löytyykö HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Lockheed Martin ?

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1335
Date Registered: 13.08.12

Re: Concorde Performance System
« Reply #4 on: 14.04.16, 06:21 »

Löytyykö HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Lockheed Martin ?
Ei.

E: Löytyi. Nyt toimii. Kiitoksia avusta.
« Last Edit: 14.04.16, 07:09 by Alex Lund »

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1