FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.09.17, 06:10

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  MFSX SE ja AES
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: MFSX SE ja AES  (Read 648 times)
Matti Westerholm
Offline Offline

Posts: 140
Date Registered: 08.10.06

MFSX SE ja AES
« on: 28.05.16, 23:00 »

Osaisiko joku sanoa, että toimiiko AES myös MFSX SE:ssä? Mulle tuli ilmoitus, että puuttuu SP2. Eikö siinä SE:ssä ole jo valmiina SP2?
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3891
Date Registered: 19.06.07

Re: MFSX SE ja AES
« Reply #1 on: 29.05.16, 07:07 »

Vaikuttaisi ettei ole yhteensopiva SE:n kanssa kun katsoo vaatimuksia:
http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?action=article_list&shopfilter_category=Flight Simulation&s_design=DEFAULT

System requirements for AES Base Pack:)
Microsoft Flight Simulator X with SP2 or Acceleration Pack or
Microsoft Flight Simulator 2004 (Version 9.1


Lisäksi Aerosoftin foorumi tietää kertoa http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/111689-aes-with-steam/
Matti Westerholm
Offline Offline

Posts: 140
Date Registered: 08.10.06

Re: MFSX SE ja AES
« Reply #2 on: 29.05.16, 17:41 »

Siltä minustakin vaikuttaa. Mutta voisiko MFSX SE:hen lisätä SP2:n, vai olisiko siitä haittaa koko simulaattoriin. Onko kukaan kokeillut?
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9018
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: MFSX SE ja AES
« Reply #3 on: 29.05.16, 17:51 »

Siltä minustakin vaikuttaa. Mutta voisiko MFSX SE:hen lisätä SP2:n, vai olisiko siitä haittaa koko simulaattoriin. Onko kukaan kokeillut?

Ei voi, eikä kannata edes kokeilla. SP2 on vanhempi kuin Acceleration. FSX-SE sisältää FSX SP1, SP2 ja acceleration parannukset/korjaukset, ja tämän lisäksi vielä muutamia korjauksia em. Microsoftin Service Packeihin.

'Don't panic'
Matti Westerholm
Offline Offline

Posts: 140
Date Registered: 08.10.06

Re: MFSX SE ja AES
« Reply #4 on: 29.05.16, 18:47 »

Kiitoksia taas teille kaikille vastauksista!  Tuntuu vaan oudolta, että jos kerran MFSX SE:ssä on jo SP2, niin miksi se sitten herjaa ja sanoo että puuttuu SP2?
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1203
Date Registered: 19.06.10

Re: MFSX SE ja AES
« Reply #5 on: 30.05.16, 12:24 »

Steam versio sisältää sp1, sp2, ja accelerationin eli kaikki mahdolliset viralliset päivitykset mitä FSX:ään on. AES asennus ei tunnista sitä oikein koska AES ei kuten yllä kerrottua tue Steam versiota FSX:stä.

Steam versiossa olevat hävittäjät tulevat acceleration paketin mukana. Jos sulla ei sp2:ta olisi niin ei olisi hävittäjiäkään koska acceleration vaatii sp2:en.
« Last Edit: 30.05.16, 12:34 by Ville Lindgren »
Matti Westerholm
Offline Offline

Posts: 140
Date Registered: 08.10.06

Re: MFSX SE ja AES
« Reply #6 on: 30.05.16, 14:08 »

"" koska AES ei kuten yllä kerrottua tue Steam versiota FSX:stä.""

Näin se varmasti on! Kiitos kovasti sinulle vastauksista!
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1