FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.09.17, 09:53

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  2 näyttöä ja windows 10 ontgelmia!!!!
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: 2 näyttöä ja windows 10 ontgelmia!!!!  (Read 1249 times)
Jukka Immonen
Offline Offline

Posts: 147
Date Registered: 05.05.08

2 näyttöä ja windows 10 ontgelmia!!!!
« on: 01.06.16, 10:01 »

Hei, minulle kävi kuten monelle muullekin; windows 10 päivitti itse itsensä koneelleni tahtomattani ja nyt sitten on ongelmia simun kanssa! Minulla on kaksi näyttöä ja päivityksen jälkeen kakkosnäyttö on simun pyöriessä pimeänä (esim. REX ja Active Sky Next:n "kartat ym)  jäävät pimentoon lennon aikana. Jos yritän siirtää lennon aikana esim. CDU:n tms kakkonäytölle, se kyllä onnistuu, mutta sen jälkeen sitä ei voi enää siirtää takaisin ykkösnäytölle eikä sitä voi ohjailla siinä kakkosnäytöllä? Toinen kysymys liittyy FS Real Time ohjelmaan. Se ei toimi lainkaan widows10:ssä! Poistin sen ja latasin uudelleen, mutta jos aktivoin sen, niin simu lopettaa toimimisen! Voi p.....le Cry thmbdn tuota widows 10.  Ps. kaikesta huolimatta, en enää aio palauttaa sitä edelliseen versioon, kun se kerran asentui koneelleni...
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1203
Date Registered: 19.06.10

Re: 2 näyttöä ja windows 10 ontgelmia!!!!
« Reply #1 on: 01.06.16, 12:33 »

Tuolla kerrotaan että FS Real Time on on win10 yhteensopiva: http://www.3dsoftworks.net/products/fsrealtime/compatibility.asp

Eli ongelma on jossain muualla kuin itse ohjelmassa tai win10:ssä. Onko järjestelmänvalvojan oikeudet yms?

Toimiiko se toinen näyttö muuten kun fsx ei ole auki, vai onko se kokoajan pimeenä? Jos on kokoajan pimeenä niin näyttöongelma ei liity fsx:ään, vaan sinulla voi olla jokin muun nyt siellä väärin.

Kerrot että toinen näyttö on pimeenä fsx:än aikana, toisaalta kerrot että saat sinne jotain näkymään. Kuinka tämä asia on, kumpi pitää paikkansa?
« Last Edit: 01.06.16, 12:47 by Ville Lindgren »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3889
Date Registered: 19.06.07

Re: 2 näyttöä ja windows 10 ontgelmia!!!!
« Reply #2 on: 01.06.16, 14:49 »

Ajatko simua full screen tilassa? Kokeile ajaa sitä windowed-tilassa. Mitä tuohon FS Real Timeen tulee niin se kyllä toimii Win10:ssä ihan hyvin joten siitä ei pitäisi aiheutua ongelmia
Jukka Immonen
Offline Offline

Posts: 147
Date Registered: 05.05.08

Re: 2 näyttöä ja windows 10 ontgelmia!!!!
« Reply #3 on: 01.06.16, 16:12 »

Hei
kiitos vastauksista. Toinen näyttö toimii ihan hyvin muuten, mutta kun avaan fsx, niin silloin toinen näyttö pimenee. Kun siirrän siihen kakkosnäyttöön esim CDU:n ja joitain mittareita, nin pystyn kyllä siirtämään ne kakkosnäytölle, mutta ne eivät toimi sen jälkeen eikä niitä voi siirtää takaisin ykkösnäytölle. Fs Real Time pelitti ensin ihan hyvin, mutta nyt kun lataan sen, fsx lopettaa toimimisen lähes tulkoon heti, kun ohjelma on latautunut koneelle.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1