Uudet parkkilippuautomaatit

(1/3) > >>

oh2dw:
Sellaiseen tein tuttavuutta tänään. Ei ollut enää kolikkoreikää. Piti siis luottokortti työntää koloonsa, ja valita maksun suuruus. Ymmärrettävää, mutta se, että vielä piti syöttää auton rekisteritunnus, niin se meni jo yli ymmärryksen. Eli tämäkin homma on tehty entistä enemmän aikaa vieväksi. Lisäksi täydellinen jäljitettävyys maksajasta ja autosta? Vanhaan hyvään aikaan vain kolikko sisään, napin painallus ja lappu oli kädessä. Eläköön tämä digitalisaatiovallankumous!

susiluoto:
Miten tuo on mahdollista, eihän nykyään saa kuunnella, katsella tai edes aavistella mitä naapuri touhuaa, nythän tuo firma ja sen koneisiin hakkeroituva armenialainen kanavaras tietää tasan missä jonkun auto seisoskelee, CIA n hommia selvästi.

Riio-Kola:
Ajoin auton tänään Helsinkiin parkkiin ja maksoin pysäköinnin mobiilisovelluksella. Köyhdyin just sen, minkä verran auto oli parkissa+minimaalinen prosentti sovelluksen ylläpitäjille. Varmaan FBI, CIA, KGB ja kaikki muutkin väärät tahot ovat saaneet ties mitä irti mun parkkeerauksesta ja luoja tietää mistä muusta. Ihan sama..

312:
Juurikin näin, jos onnistuu internetin käyttö, niin nämä mobiilisovellukset on tätä päivää.
http://www.parkman.fi tai https://easypark.fi
En edes jaksa muistaa, koska oli sellainen lompakko käytössä jossa kulki kolikot.

kume:
2, 50 oli viety tililtä Palmialle. Ei se tuntunut pahalta toisin kuin viimeisten kolikoiden työntäminen raha-aukkoon. Rekkari pitää muistaa, eikä liikaa maksettua lappua voi enää kierrättää 

Navigation

Up one level

Next page