FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.11.17, 12:57

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa  (Read 1792 times)
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« on: 26.06.16, 10:40 »

Olen hankkinut trusceneryltä Malmin ja Pirkkalan kentät. Kumpikaan ei suostu toimimaan. Mystistä. Onko TS:n pojilla jotain vinkkejä antaa miten korjata tilanne?

EDIT: Eikä näemmä toimi Aerosoftin installeritkaan. Tämähän menee jännäksi.  Angry
« Last Edit: 26.06.16, 10:58 by Mikko K?rkk?inen »

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #1 on: 26.06.16, 11:08 »

Pystytkö tarkentamaan ongelmaa?


FSLabs Support Team
Henry Weber
Offline Offline

Posts: 153
Date Registered: 28.02.13

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #2 on: 26.06.16, 11:36 »

Onko sulla OpenSceneryX asennettu?

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #3 on: 26.06.16, 11:38 »

Open scenery?  Huh Embarrassed

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Henry Weber
Offline Offline

Posts: 153
Date Registered: 28.02.13

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #4 on: 26.06.16, 11:43 »



Eli sinun pitää ladata opensceneryx, sitten vasta näkyy kaikki Trusceneryn kentät (EFTP,EFJO,EFHF yms)

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #5 on: 26.06.16, 11:47 »

Asia selvä. Kiitos avusta!  thmbup

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #6 on: 26.06.16, 13:45 »

Latasin tuon open sceneryn. EFTP toimii ja näyttää hyvältä, Malmi sen sijaan ei.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Henry Weber
Offline Offline

Posts: 153
Date Registered: 28.02.13

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #7 on: 26.06.16, 15:07 »

Latasin tuon open sceneryn. EFTP toimii ja näyttää hyvältä, Malmi sen sijaan ei.
Manuaalissa varmasti on kirjoitettu mitä tarvitaan että maisema toimii

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #8 on: 26.06.16, 15:37 »

Manuaalissa varmasti on kirjoitettu mitä tarvitaan että maisema toimii
Manuaalissa ei mainita kuin tuo OpensceneryX.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #9 on: 26.06.16, 21:49 »

scenery_packs.ini konffaus väärin ? Löytyy custom scenery kansiosta.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #10 on: 27.06.16, 07:08 »


1000 version
SCENERY

SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_A_EFHK_Helsinki_airport/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_B_EFHF_Malmi_airport/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_C_EFHV_Hyvinkaa_airport/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_D_Overlay/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_E_OSM_Autogen/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_F_Exclude_XPlane_roads/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_G_mesh_A_SUMMER/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_H_mesh_B_SUMMER/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_EFHK_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Helsinki_north_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Helsinki_south_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Jarvenpaa_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Kerava_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Malmi_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Sipoo_coast_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Sipoo_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_Z_Tuusula_Traffic/
SCENERY_PACK Custom Scenery/HMS_ZZ_DOCUMENTATION/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ZZ_Backup Scenery Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Helsinki_Metropolitan_VFR_Scenery_Version_1_0/
SCENERY_PACK Custom Scenery/OpenSceneryX/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EIDW Airport Dublin/
SCENERY_PACK Custom Scenery/000 Drzewiecki Design Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EBBR Brussels/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDF Frankfurt/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDT Berlin Tegel/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDLP Paderborn-Lippstadt/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGBB Birmingham/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGKK London-Gatwick/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGLL Heathrow/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGPF Glasgow/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGSS London-Stansted/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEBL Barcelona/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEMD Madrid/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFMN Nice Cote d Azur X/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPG Paris CDG/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPO Paris Orly/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LPFR Faro/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LSGG Genf/
SCENERY_PACK Custom Scenery/DD EETN Tallinn XP Documents/
SCENERY_PACK Custom Scenery/DD EETN Tallinn XP Layer1/
SCENERY_PACK Custom Scenery/DD EETN Tallinn XP Layer2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Terrain/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LOWI Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFHF Airport 1.4/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFTP Airport v1.2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFTP Mesh/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ZZZ DD EETN Tallinn XP Terrain/

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #11 on: 27.06.16, 09:19 »

Global Airports jyrää yli Malmilla.Tampereella tilanne toinen ,kun sinne ei ole xp puolesta maisemaa.
Muokkaa listaus notepad:llä tai vastaavalla ja tallenna.

SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/ <----------------------------
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Terrain/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LOWI Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFHF Airport 1.4/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFTP Airport v1.2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFTP Mesh/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ZZZ DD EETN Tallinn XP Terrain

Korjattuna :

SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Terrain/
SCENERY_PACK Custom Scenery/LOWI Demo Area/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFHF Airport 1.4/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFTP Airport v1.2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Truscenery - EFTP Mesh/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ZZZ DD EETN Tallinn XP Terrain
SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/ 
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #12 on: 27.06.16, 10:02 »

Kiitos vinkistä! Siirsin Global airportsin alimmaksi, mutta EFHF:n tekstuurit on silti päin peetä...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #13 on: 27.06.16, 10:30 »

Saisikko kuvaa ?
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #14 on: 27.06.16, 14:16 »

Saisikko kuvaa ?
Laitan kuvan heti kun sellaisen osaan ottaa. Shift+space ei tunnu toimivan...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #15 on: 27.06.16, 15:16 »

Laitan kuvan heti kun sellaisen osaan ottaa. Shift+space ei tunnu toimivan...

Ne kuvat menee output kansioon.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #16 on: 27.06.16, 16:05 »

Tältä näyttää Malmin torni:  Cry


i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #17 on: 27.06.16, 17:53 »

Poista global airports kansio kokonaan.Kannattaa varmuuskopioida johonkin.Bugi kyseessä tuossa ini-listauksessa.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #18 on: 28.06.16, 06:30 »

Poista? Siis tuosta listasta vai koko kansio? Vai molemmat?  Shocked Kokeilen tuota jahka kotiedun.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1001
Date Registered: 11.12.11

Re: Trusceneryn kentät eivät toimi X-Planessa
« Reply #19 on: 28.06.16, 07:16 »

Poistin. Ei auttanut.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1