JustFlight Hawk trainer

(1/2) > >>

apple:
Just flight julkaisi juuri Hawkin. Maksoi noin 30€, niin riensin lomapäivän kunniaksi heti ostamaan sen. Kokemuksia ei ole kertynyt, koska Steam Editionin installeri heittää asennusvaiheessa  virheilmoituksen. Missähän vika lienee? Yllättäen kun on kyse FSX:sta, niin mikään ei toimi. Olisi pitänyt olla vain ostamatta, helv****. 


dc10-30:
Jos Steam versio on ainoa asennettu versio, tulee käyttää lisäosien normaalia fsx asennusohjelmaa. Steam fsx ollessaan ainoa versio toimii käytännössä aina tai lähes aina kuten levyversio fsx.

apple:
Julkistettu tiedosto oli ilmeisesti korruptoitunut. Ainakin just flightin tuen mukaan.
Quote

Hi!

Thanks for your reply and trying.
 
Having double checked it, it appears there was corruption in the installer file uploaded to the server
 
We are looking into it now and will get a fixed version up as soon as possible. Therefore if you try re-downloading it from the your order page of your account in a few hours hopefully it should be working.
 
Sorry about that.
 
Kind regards,
 
Simon King
 

dc10-30:
Tuo kertomani ohje pätee silti. FSX steam version ollessa ainokainen se asentaa kaiken samoihin paikkohiin ja samoihin kansioihin kuin perus fsx:kin (esim appdata kansiossa jne), paitsi itse pelin asennuskansio on eri. Steam version ollessa kakkosasennus se asentaa eri paikkoihin asioita jolloin perus asennusohjelma ei enää löydäkkään niitä jolloin tarvitaan erityinen steam asennusohjelma lisurissa.

apple:
Uusi päivitetty installeri toimi oikein hyvin. Pari lentoa Hawkilla takana. Voisin laittaa kuviakin, mutta en muista mihin kansioon FSX tallentaa kuvat.  Tuo throttleongelma vaivaa näköjään tätäkin kapistusta, eli Thrustmaster warthogi ei toimi tämän koneen kanssa. Hankalaa säätää kaasua funktionäppäimillä...

Navigation

Up one level

Next page