Suomineito - Finland Base Pack

<< < (9/13) > >>

Tatu:
Quote

Btw. käytän loistavaa Henrik Nielsonin Global AI Ship Traffic (AvSim). Siinä on jopa muutamia Suomenlahdella liikennöiviä aluksia, mm. Finlandia, Cinderella, Karibian risteilijöitä etc.


Niin aivan... kokeileppas laittaa Ship traffic 0, häipyykö terminaalit?

pho201:
Quote

...
Kysyin tuota AI liikennettä siksi, koska voi olla, että itse asiassa ferry traffic AI liikenne lisää ne laiturit. 


Sama "ongelma" on Rahikaisella. Minulla on aivan julmetusti AI-liikennettä sekä lentävää että aalloilla lipuvaa. Mistähän traffic-tiedostosta tuota laitureita lisäävää ominaisuutta voisi etsiä ja mikähän simobjekti nuo laiturit voisi sisältää? Ne on kai määritelty siinä traffic-tiedostossa ikään kuin paikallaan oleviksi "AI-laivoiksi" - en ymmärrä miten muuten traffic-fileet voisivat lisätä osia maisemaan. "Arvaa ja kokeile"-menetelmää ei tohtisi käyttää tuhansien "traffic-baagelsien" tai simobjektien kanssa. Olen kyllä tähän asti kuvitellut, että nuo laiturit ovat joitain FSX:n lisäämiä maisemapalikoita. Oli miten oli maisema ilman niitä on aina paremman näköinen kuin niiden kanssa. Pois pois heti - kun vain tietäis miten.

Pekka

Tatu:
Niin, siis ruuvatkaa alkuun laiva/lautta/veneliikenne nolliin. Jos laiturit häipyvät, niin sitten tiedetään vähän enemmän niiden sielunmaailmasta. Tutkin tuota myöhemmin, nyt pitää yrittää tehdä oikeitakin töitä. 

PerttiLode:
EFMA 2004 (version 1.1) for MS Flight Simulator 2002 & 2004
(c) 2004 Bamce Fabricius, Finnish Scenery Designers (FISD)

Tatu
Voisiko Bamcen rakennukset sopia sinun Åland scenery? hän on tehnyt EFMA+EFKG,
Ei sillä väliä jos eivät ole ajankohtaisen näköisiä,paremmat kuin fsx

lasseju:
Liikenne nollilla.  Laiturit säilyvät, paatit häviävät. Päätelmä: laiturit eivät ole traffic tiedostojen sisällä, vaan maisema-tiedostoissa  (ei kai autogeneissä).

Navigation

Up one level

Next page

Previous page