Kerjäläiset

(1/3) > >>

oh2dw:
Näin tänään kolmannen kerran, Korson K- ja S-markettien välissä, seuraavanlaisen tapahtuman: Vakiopaikalla kerjäämässä istuu nainen pahvimukinsa kanssa. Paikalle ilmestyy mies, joka tyhjentää vähäiset kolikot itselleen sulassa sovussa naisen kanssa. Kumpikaan ei näytä suomalaiselta. Mihin lie kolikot joutuvat. En ymmärrä sitä, miksi jotkut suomalaiset pitävät tätä hyväksyttävänä toimintana. 

nikkari:
Viime kesänä Helsingin linja-autoasemalla oli useampia kerjäläisiä. Yksi heistä pisti silmään erilaisuudellaan ja ihan mielelläni laitoin tämän kupposeen pari euroa. Kaverin iskulause oli kirjoitettu pahvinpalaseen ja kuului: "Kotimainen vaihtoehto". Kaveri kiitti ihan selvällä suomen kielellä.

tequila:
Joskus kauan sitten Agadirissa Marokossa oli kadulla joka päivä samassa paikassa vanha mies kerjäämässä. Eräänä iltana sitten auringon laskiessa satuttiin näkemään kun nuori poika tuli pappaa hakemaan töistä uudehkolla S-sarjan Mersulla. Ilmeisesti kaupungin rikkaimpia miehiä 

Kerjääminen on yleensä ihan ammattimainen bisnes ja vaikkapa Egyptissä katkotaan lapsilta raajoja ja puhkotaan silmiä että näyttäisivät säälittävämmiltä ja tuottaisivat paremmin

susiluoto:
Kaverini ajoi taksia Helsingissä ja kertoi silloin(on nyt jo eläkkeellä) että isot tummat miehet tulivat säännöllisesti tyhjentämään käteiskassan, eli en ole koskaan näille lantteja laitellut.

AYFF:
Yks tuttu lopetti työnteon Suomessa kun sovitun palkan ja käteenjäävän osuuden välissä oli niin monta kerjäläistä.

Navigation

Up one level

Next page