Syyslomaviikon ohjelmaa Ilmailumuseossa

(1/1)

piaillikainen:
Tervetuloa syysloman viettoon Vantaalle!

Ilmailumuseon suositussa Pikku Pilotin Lentokoulussa tutustutaan oppaan johdolla lentämisen saloihin. Miten lentokone pysyy ilmassa? Mikä oli aivan ensimmäinen ilma-alus? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Lentokoulussa. Kierroksen kruunaa tutustuminen lentokoneen ohjaamoon.

To 20.10. – la 22.10. alle 18-vuotiaat vierailevat museossa ilmaiseksi!

Syyslomaviikon ohjelma:

To 20.10. klo 14 PPL – Pikku Pilotin Lentokoulu. Toiminnallinen kierros lapsille. Kierroksen kesto on 1h. Lapset maksutta, aikuiset pääsymaksu (10 €).

Pe 21.10. klo 13 PPL – Pikku Pilotin Lentokoulu. Toiminnallinen kierros lapsille. Kierroksen kesto on 1h. Lapset maksutta, aikuiset pääsymaksu (10 €).

La 22.10. klo 13 Yleisöopastus – Ilmailuhistoriallinen kierros kaikille. Kierroksen kesto on 1h. Lapset maksutta, aikuiset pääsymaksu (10 €).

 
Taidetta ja paperilennokkeja

to 20.10. – su 23.10.

Luo ikiomaa taidetta. Tee oma teoksesi aiheesta ”Minä ja lentokone”. Jokainen teos palkitaan.

tslowman:
Kiva, että eteläsuomalaisille järjestetään tällaisia tapahtumia syyslomaviikolla 42! 

Meillä täällä sudeettisavossa on se lomaviikko vasta seuraavalla viikolla 43, ja ajatus oli vierailla myös museolla perheen kanssa. Harmi, että silloin ei ole noita tapahtumia... 

piaillikainen:
Moi

Syyslomaviikkokin näyttää jakautuvan eri ajoille eri puolilla Suomea. Jopa tässä pk-seudulla on näköjään vaihtelua - osalla kouluista koko viikko vapaana ja osalla puolestaan vain loppuviikko. Talvilomaviikoilla olemme perinteisesti järjestäneet ohjelmaa useammalle lomaviikolle.

Toivottavasti käynti täällä Ilmailumuseolla kuitenkin mahtuisi teillä ensi viikon lomakuvioon 

Hyvää lomaa sinulle ja perheellesi!

terv. Pia Ilmailumuseosta

Navigation

Up one level