Pahin painajainen Fsx kaatui

(1/4) > >>

Juk_kis:
No nyt se sitten tapahtui, pahin painajainen. Yli 10 vuoden satojen lisureiden asennuksen jälkeen Fsx kaatui pienen virheeni takia. Oli pakko deletoida fsx ja asentaa se uudestaan. Ajattelin, että otetaan kaikki vastaan ja aloitetaan kasaaminen alusta pikkuhiljaa pala palalta. Mutta ei tainut olla pahin painajainen vielä ohi vaan edessä! Asensin fsx uudelleen, asennus meni ihan sujuvasti. Kun avasin simun, simun omat default pilvet ovat neliön muotoisia! Asensin AS16 parikin kertaa, mutta ei saa yhteyttä FSX:ään. Asensin Helsingin kentän, rullaustiet ovat mustia. Asensin rex:n soft clouds, ei mitään vaikutusta. Ainut mikä onnistui oli FsRealTime, se toimii! Jippii! Mitähän tässä pitäisi nyt tehdä, en haluaisi vielä lopettaa tätä rakasta harrastusta, mutta en jaksa istua iltojani näytön edessä ja ihmetellä ja yrittää ratkoa ongelmia ongelmien perään, help me kaverit!

Pe7e:
Quote

Mitähän tässä pitäisi nyt tehdä, en haluaisi vielä lopettaa tätä rakasta harrastusta, mutta en jaksa istua iltojani näytön edessä ja ihmetellä ja yrittää ratkoa ongelmia ongelmien perään, help me kaverit!

Aloitapa uudestaan ihan alusta, eli poistat ensin koko roskan. Ensin ihan normi uninstall, sitten vielä manuaalisesti käyt poistamassa kaikki mahdolliset FSX:ään liittyvät kansiot. Sitten buuttaat koneen, ja sitten aloitat nuo asennushommat. Yksi kerrallaan luonnollisesti. Eli ensin FSX kuntoon, käyt simussa ennen kuin asennat mitään muuta, sitten asennat lisäosan x, käynnistät simun jne...

Niin ja vanhin ja tärkein viisaus, asenna kaikki järjestelmänvalvojana. Eli kun avaat installerin, klikkaa siitä hiiren oikealla näppäimellä ja paina "Suorita järjestelmänvalvojana".

Tatu:
Pilvet laatikoita yms. ei kuulosta simun ongelmalta, vaan ennemminkin esim. näytönohjain/ajuri juttuja.

Joona:
Uninstallin jälkeen kannattaa ajaa vielä rekisterin puhdistus ccleanerilla tai vastaavalla pari kertaa ettei jää mitään haamuviittauksia sinne, jotka saattavat sotkea jatkossa.

tumppi:
Aiheeseen löyhästi liittyen.

Mistähän kannattaisi lähteä etsimään vikaa, kun FSX-kaatuu n. 4 tunnin lennon jälkeen?
Lyhyitä kotimaanlentoja pystyy lentämään, sekä Eurooppaan, mutta Long Haulit ei onnaa.

Tämäkin ongelma alkoi oikeastaan yht'äkkiä, enkä osaa varmaksi sanoa johtuuko jostain lisurista, vai muusta.

Navigation

Up one level

Next page