FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 22:07

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D  (Read 644 times)
Arttu Uusi-Kyyny
Offline Offline

Posts: 11
Date Registered: 06.11.16

Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
« on: 08.11.16, 19:54 »

En tiennyt onko tästä tehty jo aihetta mutta jos on niin linkaa keskustelu. Mutta asiaan eli tuon Aerosoftin Frankfurt V2 kanssa tuli ongelmia. Kun pelin aloitaa niin kaukana vilkkuu valkoisia pisteitä ja valopylväissä kaikissa kaukaisimmissa rakennuksissa on sahalaitoja. Samoja ongelmia myös Aerosoftin Helsingissä. Mikä neuvoksi onko vika minussa koneessa vai pelissä. Ps tein videon joka havinolistaa ongelman https://youtu.be/PmZwZggXxB4 Suositelen katsomaan 1080p.



Koneen tiedot: I5 6600K, GTX 1070 8Gb, 16 Gb ram
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 112
Date Registered: 20.08.15

Re: Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
« Reply #1 on: 08.11.16, 19:59 »

Jostakin kuulin, että tommoiset sahalaidet voisi johtua näyttiksen ajureista ts. liian vanhat ajurit joka aiheuttaa sahalaitaa. Minullakin samaa ongelmaa Helsingissä, mutta enpä sinne juuri enää lennäkkään.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
« Reply #2 on: 09.11.16, 00:50 »

MSAA ja Texture filtering asetuksia korkeammalle. Etenkin MSAA:ta isommaks.


FSLabs Support Team
Arttu Uusi-Kyyny
Offline Offline

Posts: 11
Date Registered: 06.11.16

Re: Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
« Reply #3 on: 09.11.16, 07:34 »

Mutta miten laitan noita isomalle jos ne ovat jo täysillä.



Koneen tiedot: I5 6600K, GTX 1070 8Gb, 16 Gb ram
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3949
Date Registered: 19.06.07

Re: Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
« Reply #4 on: 10.11.16, 01:39 »

Tarkoitatko simun asetuksia? Nvidian näytönohjaimen haltijan kannattaa mieluusti ropata asetukset kuntoon Nvidia Inspectorilla, on paljon laajempi valikoima säätöjä ja valmiita profiilejakin löytyy mitä voi sitten muutella omaan makuun sopivaksi  thmbup
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3239
Date Registered: 06.12.10

Re: Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
« Reply #5 on: 10.11.16, 09:07 »



FSLabs Support Team
Arttu Uusi-Kyyny
Offline Offline

Posts: 11
Date Registered: 06.11.16

Re: Ongelmia Aerosoftin kenttien kanssa P3D
« Reply #6 on: 10.11.16, 18:52 »

Kiitos teille täytyypä testata.



Koneen tiedot: I5 6600K, GTX 1070 8Gb, 16 Gb ram
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1