FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
30.05.17, 03:09

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX-kenttiä P3D:lle
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX-kenttiä P3D:lle  (Read 516 times)
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 892
Date Registered: 11.12.11

FSX-kenttiä P3D:lle
« on: 12.01.17, 07:04 »

Aihetta käsitelty varmaan tuon miljoona kertaa, mutta kertaus on... jne. Minulla on FSX:lle paljon ilmaisia ja ostettua armeijan kenttiä, uusinpana Miramarin kenttä SanDiegossa. Saakohan nuita mitenkään toimimaan P3D v3:ssa?  Undecided
« Last Edit: 12.01.17, 17:05 by Mikko K?rkk?inen »

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Teo Karvonen
Offline Offline

Posts: 110
Date Registered: 20.08.15

Re: FSX-kenttiä P3D:lle
« Reply #1 on: 12.01.17, 12:26 »

Kokeile esimerkiski Estonian migration toolilla. Smiley Sillä voi onnistua.
http://www.flightsim.ee/products/migration-tool
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: FSX-kenttiä P3D:lle
« Reply #2 on: 12.01.17, 16:31 »

Suurin osa fsx:n kentistä taipuu P3D:lle tuolla työkalulla, osan kanssa saattaa tulla yhteensopivuusongelmia mutta ne selviävät sitten asennuksen jälkeen jos jotain ongelmia tulee.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 892
Date Registered: 11.12.11

Re: FSX-kenttiä P3D:lle
« Reply #3 on: 12.01.17, 16:57 »

Kaikki paywarekentät sain tuolla toimimaan. Kiitokset taas avusta!  Smiley Jotkut rullaustiet ei näy, mutta ei haittaa...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 892
Date Registered: 11.12.11

Re: FSX-kenttiä P3D:lle
« Reply #4 on: 15.01.17, 08:19 »

Mitesmites: mulla on muutama freewarekenttä, jotka pitäisi "aktivoida" simun asetuksissa, tai ainakin niin piti tehdä FSX:ssa. Mites tämä tapahtuu P3D:ssa?  Huh

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3771
Date Registered: 19.06.07

Re: FSX-kenttiä P3D:lle
« Reply #5 on: 15.01.17, 10:54 »

Mitesmites: mulla on muutama freewarekenttä, jotka pitäisi "aktivoida" simun asetuksissa, tai ainakin niin piti tehdä FSX:ssa. Mites tämä tapahtuu P3D:ssa?  Huh

Ihan samalla tavalla, lisäät vaan ne sinne scenery libraryyn.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1