FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.06.18, 14:02

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  X-planen demo?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: X-planen demo?  (Read 884 times)
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4207
Date Registered: 14.10.01

X-planen demo?
« on: 23.01.17, 09:45 »

Latasin X-planen uusimman Demoversion kokeeksi koneelleni.

Se ei toimi. Mikä vikana?

yES

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 1182
Date Registered: 11.12.11

Re: X-planen demo?
« Reply #1 on: 23.01.17, 10:36 »

Miten se ei toimi? Kaatuu? Tuleeko virheilmoitus?
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4207
Date Registered: 14.10.01

Re: X-planen demo?
« Reply #2 on: 23.01.17, 10:57 »

Koneellani pitäisi olla siis X-palne 11 beta ja sen demoversio.

Kun käynnistän X-planen ikonista, tapahtuu seuraavaa:

Jonkin ajan kuluttua tulaa valikko, josta valitaan New Flight

Sitten valitsen koneen vaikka Cessna Skyhawk

Lentokentäksi Seattle Tacoma Intl (luin jostain että demo toimisi vain tuolla alueella)

Sitten painan Start Flight

Sitten maisemaa ym. latautuu useita minuutteja jonka jälkeen tulee laatikko:

BE ADVISED

Null texture - how?
ref=388
(tman.cpp:285)

Kysyy ymmärränkö ja kun painan "kyllä", niin koko X-plane lakkaa toimimasta ja näkyviin tulee normaali työpöytäni

Mikä on vikana?

yES

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Kari Kyheröinen
Offline Offline

Posts: 1463
Date Registered: 04.02.02

WWW
Re: X-planen demo?
« Reply #3 on: 23.01.17, 16:40 »

Vastauksia kysymyksiin: X-Plane Q&A -> X-Plane 11 crashes after demo update to pb08. Sama vaiva?
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4207
Date Registered: 14.10.01

Re: X-planen demo?
« Reply #4 on: 23.01.17, 19:23 »

Nyt alkoi toimia, kiitos neuvosta. Vielä kun saisi joystickin toimimaan eli pystyisi ohjaamaan konetta. Samoin kaasu, laipat.

Pitää tutustua. Aikamoisen tökkivää on ruudunpäivitys!

yES

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4207
Date Registered: 14.10.01

Re: X-planen demo?
« Reply #5 on: 26.01.17, 14:37 »

Demo lensi pois koneeltani. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun maisema taloineen ja teineen oli kauhea, samoin lentokentät.

Lisäksi ohjelma ei pyöri kunnolla tietokoneellani.

FS 2004 on loistava edelleen!

yES

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1264
Date Registered: 19.06.10

Re: X-planen demo?
« Reply #6 on: 26.01.17, 15:01 »

Olen huomannut että DirectX11 pelit toimivat huonommin koneellani kun DX9 pelit, samasta pelistä kun sai vaihtaa noiden välillä niin DX9:llä oli kymmeniä fps:iä enemmän. P3D ainakin käyttää DX11:sta ja ehkä X-Planekin mikä voi selittää huonon suorituskyvyn.
Ville Ranki
Offline Offline

Posts: 97
Date Registered: 23.11.10

Re: X-planen demo?
« Reply #7 on: 27.01.17, 12:54 »

Lisäksi ohjelma ei pyöri kunnolla tietokoneellani.

Kannattaa ottaa huomioon, että X-Planen ei ole tarkotuskaan pyöriä millään olemassaolevalla PC:llä täysillä asetuksilla. Grafiikka-asetuksia on tarkoitus säätää niin, että se pyörii sulavasti. Eli jos nykii -> asetuksia pienemmälle.

Esim tuossa lätistään aiheesta tarkemmin: http://www.x-plane.com/kb/setting-the-rendering-options-for-best-performance/
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1