FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.01.19, 19:44

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  FSX NÄYTÖT
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSX NÄYTÖT  (Read 8416 times)
Raine Ampuja
Offline Offline

Posts: 420
Date Registered: 27.07.01

FSX NÄYTÖT
« on: 26.01.17, 23:56 »

TERVEHDYS LAJITOVERIT!

Fsx näytöt toimii todella kummallisesti 3:lla näytöllä.
Saan näkymät juuri ja juuri satunnaisesti kohdilleen, muuta yllensä vain tuurilla.
eli etunäkymä 70 % ja sivuviistot samoin, mutta eihän ne ole ollenkaan tyydyttäviä.
Kun menee ilmaaan, niii viimeistään silloin ruudut on ihan pielessä.
Onko tähän hysteriaan olemassa ratkaisuja?

Kysyn koska AES, FSPASSENGERS yms, +itse tehdyt koneet toimivat hyvin FS):ssä.
Grafiikka on kuitenkn ajanut ysi ohi.
Kävin Munchenissä lentämässän CRVL:n x-10 pohjaosessa simussa.
Se toimi hyvin, mutta siihen oli näemmä aika vaikea saada esim itse tehytjä mittareita ja koneita, mikä FSX:ssä on suht. helppoa.

Siis: Haluaisin ratkaista FSX:n cocpikt näkymät kolmella näytöllä. Onkos täällä joku jonglööri, jolle kolmen videotykin asennus perustuisi onnistuneeseen kokemukseen? Smiley


« Last Edit: 27.01.17, 00:01 by Raine Ampuja »
Tuomas Kuosmanen
Moderator
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: FSX NÄYTÖT
« Reply #1 on: 05.02.17, 13:04 »

Taitaa olla aika monella noissa jutuissa Prepar3D missä on kaiketi fiksumpi määritellä noita näyttöjä ja niiden näkymiä?

Sinänsähän ainakin teoriassa lisäosat voivat hyvin olla yhteensopivia tai löytyy prepar-versiot.

//T

Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 171
Date Registered: 14.07.07

Re: FSX NÄYTÖT
« Reply #2 on: 06.02.17, 08:54 »

Moi,

FSX on tosiaan vähän kökkö mutta onnistu WindowMaker excel tiedoston avulla
http://www.mycockpit.org/forums/archive/index.php/t-23199.html

1) tee sopiva lähtötilannelento YHDELLÄ näytöllä
2) tallenna lento
3) muokkaa tallennettua lentoa windowmakerin ohjeen mukaan..
4) käynnistä fsx tällä tallennetulla lennolla -> näytöt on just eikä melkein jos teit kaiken kuten pitää


Raine Ampuja
Offline Offline

Posts: 420
Date Registered: 27.07.01

Re: FSX NÄYTÖT
« Reply #3 on: 09.02.17, 08:02 »

Kiitos Jouni. zekkaan.
Raine Ampuja
Offline Offline

Posts: 420
Date Registered: 27.07.01

Re: FSX NÄYTÖT
« Reply #4 on: 23.02.17, 02:27 »

Jatketaaapa aiheesta eli  mulla nyt nope "ykköskone" mutta silti nykii, jos laittaa neläjä näyttöä sen alle.
Ideana on helpottaa tilannettta laittamalla kkakos tietsikka triplehead2go toisen konen kautta helpottamaan tilannetta.
Onko tästä kokemusta? paras ratkaisu? Mitttarit vie Caravellessa tilaa 120  cm eli tarvitsen kolme näyttöä niihin
Äääripäihin leveät näytöt (cpt ja fof9 keskelle mootorien valvontamittaristo.

Maisemat on jaettu nyt kolmeen näytöön: etu ja sivuviistot oikea vasen.

eli en näe sivuun.

Parempia ehdotuksia kaivaten
RA
Raine Ampuja
Offline Offline

Posts: 420
Date Registered: 27.07.01

Re: FSX NÄYTÖT
« Reply #5 on: 04.05.17, 07:18 »

Ratkaistu vaihtamalla P3D:hen
Yllättävän kivuttomasti meni, vaikka lisäohjelmia on runsaasti ynnä koko ohjaamon mittaristo.
Nyt se pyörii kuudella näytöllä: kolme visuaaliin ja kolme mittaristoon, jossa tosin Triplehead.
Näyttöjen tuunamiseen on automaattinen configuraatio, joka ainakin mulla toimi, kuin junan vessa.





« Last Edit: 08.06.17, 19:56 by Raine Ampuja »
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1